Belevingen in
Bandung

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bandung: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Bandung: dagtrip naar Kawah Putih

1. Vanuit Bandung: dagtrip naar Kawah Putih

Dompel jezelf onder in de ongerepte schoonheid van de natuur en de weelderige groene bossen van Ciwidey bij het betoverende kratermeer Kawah Putih. Verken deze prachtige bestemming zonder je te maken over vervoer en geregel met deze 8 uur durende trip vanuit Bandung. Je wordt door je gids opgehaald bij je hotel/accommodation en rijdt 50 kilometer in zuidelijke richting naar Kawah Putih. Daar zie je het prachtige meer, omringd door lokale bevolking en campers. Loop langs het heldere water en maak foto's voordat je naar Glamping Lakeside gaat, een resort bij Kawah Putih. Neem een korte pauze voor de lunch in het nabijgelegen restaurant in de vorm van een schip, op eigen kosten. Vervolgens bezoek je de Rancabali Tea Plantation, een van de mooiste theeplantages in Bandung. Leer van je Engelssprekende gids hoe de plantage dagelijks draait en wandel door de theestruiken. Bezoek de wilde dieren in het Rancaupas Deer Conservation Center, waar je schattige herten ziet. Misschien kun je ze wel een aaitje geven als ze iets lekkers van je krijgen! De laatste bestemming van de dag is een lokaal aardbeilandbouwbedrijf. Proef lekkere aardbeien voordat je teruggaat naar je hotel in Bandung.

Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

2. Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Indonesië zorgeloos met een flexibel eSIM-gegevensabonnement. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in Indonesië, Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Cambodja, Myanmar en Korea. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking. Scan eenvoudig uw QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps en websites tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met slechts één eSIM per apparaat. Waardeer op door aanvullende eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur.

Bandung: privéauto of minibuscharter met chauffeur

3. Bandung: privéauto of minibuscharter met chauffeur

Open een wereld van mogelijkheden voor uw vakantie met een privéauto of minibuscharter met een Engels sprekende chauffeur. Verken Bandung in je eigen tempo tijdens je eigen 10-uur durende route. Vink onderweg dingen af van je bucketlist en voel je veilig in de handen van je ervaren chauffeur tijdens de reis. Bekijk de witte krater van Kawah Putih, ontdek de actieve vulkaan van Tangkuban Perahu en eet en drink op alle nieuwste hotspots van de stad. Uw chauffeur neemt u overal mee naartoe en wacht bij elke stop op u. Als je graag keuzevrijheid hebt en plezier hebt in je eigen tempo, is dit de beste manier om Bandung te ontdekken.

Van Bandung: dagtrip met vulkaan en hete lente

4. Van Bandung: dagtrip met vulkaan en hete lente

Ontdek de minder ontdekte kant van Bandung tijdens een 8 uur durende tour vol plezier buiten de stad, die de groenere, meer natuurlijke kant van het gebied laat zien. Met talloze vulkanen, warmwaterbronnen, maar ook theeplantages, kunnen avonturiers en natuurliefhebbers enthousiast worden over een volledige dag van ontdekking. Word opgehaald bij je hotel en ga naar de Tangkuban Perahu, een vulkaan op slechts 19 km buiten de stad. Bekijk de 3 kraters van de vulkaan terwijl je er doorheen loopt. Bij de Domas-krater, verwonder je over de uitbarsting van meerdere hete geisers en koop wat eieren, vers gekookt in het hete water. Ga naar Ciater Hot Spring om te ontspannen in de kleine plassen water, gevoed door nabijgelegen bronnen en beken die zijn opgewarmd door de vulkanen in het gebied. Neem op eigen kosten een korte pauze voor de lunch in een lokaal restaurant. Ga daarna aardbeien plukken op een nabijgelegen boerderij. Je laatste stop voor de dag is op de Cikole-koffieplantage, bekend om het produceren van heerlijke civetkoffie. Neem de tijd om te ontspannen terwijl u een kopje van de duurste koffie ter wereld probeert. Na een drukke dag ga je terug naar de stad en word je afgezet bij je hotel.

Husein Sastranegara Bandung privé transfer van luchthaven

5. Husein Sastranegara Bandung privé transfer van luchthaven

Welke betere manier om uw vakantie in Bandung te beginnen of te beëindigen met een privé, probleemloze transfer van of naar Husein Sastranegara International Airport? Zodra je in de aankomsthal stapt, begroet je vriendelijke chauffeur je met je naam op een uithangbord. Stap aan boord van je voertuig, dat ruim genoeg is voor groepen van 4 of 5, plus bagage, en maak je klaar om meegenomen te worden in de stad zonder je zorgen te maken over stressvolle woon-werkverkeer of onnodige transfers. Als je uit de stad komt en een vlucht moet nemen, boek dan een transfer die ervoor zorgt dat je precies op tijd naar de luchthaven komt.

Veelgestelde vragen over Bandung

Welke topattracties zijn een must-see in Bandung?

De topattracties in Bandung zijn:

Welke tours in Bandung nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Bandung

Wil je alle activiteiten in Bandung ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.