Meer foto's

Vanaf € 36,28 per persoon

Bangkok nachtelijke fietstocht

Product ID: 10943
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Fiets naar een aantal van de meest beroemde bezienswaardigheden in Bangkok
 • Bezoek de tempels Wat Arun en Wat Pho, beiden spectaculair verlicht en 's avonds zonder mensenmassa's.
 • Ontdek eenvoudige markten die interessante lokale producten verkopen
 • Ervaar een kant van Bangkok die gewoonlijk verborgen blijft en ontdek rustige wegen en steegjes
Overzicht
Fiets door Bangkok in het donker, en ervaar een andere kant van de stad. Via achterwegen en rustige straatjes ken je 2 van Bangkok's beroemdste tempels bezichtigen, prachtig verlicht in de koele avondlucht en zonder mensenmassa's.
Wat te verwachten
Wijk van de geijkte paden af en ontdek Bangkok op 2 wielen tijdens deze 4-uur durende nachtelijke fietstocht. Je vertrekt na zonsondergang, fietst over rustige achterwegen en kleine laantjes op weg naar 2 antieke tempels. Ontdek de nachtelijke schoonheid van het historische centrum van Bangkok, wanneer de meeste tempels prachtig verlicht zijn, de temperaturen minder hoog en de plekken die je bezoekt veel rustiger.

Je ontmoet je gids bij de Grasshopper Adventure Shop vlakbij Khao San Road en vervolgens krijg je instructies en wordt je fiets aangemeten, en alle noodzakelijke uitrusting wordt verzorgd. Rij over kronkelende kleine laantjes, langs antieke tempels en kanalen, en ervaar het échte Bangkok.

Je komt langs de Tammasat Universiteit en neemt een lokale veerboot naar de andere kant van de Chao Phraya Rivier om weer terug te fietsen via achterwegen naar Wat Arun (Tempel van de Dageraad). Geniet van de rustige sfeer bij de tempel voordat je over een pad langs de rivier verder fietst, langs vele andere tempels en kerken.

Steek dan de Choa Phraya Rivier weer over, deze keer over de brug, en stop bij de beroemde bloemenmarkt, die 's nachts het drukst is. Proef lokale lekkernijen bij de verschillende straatstalletjes en laat je ogen genieten van alle levendige kleuren van de bloemen. Ga verder naar Wat Pho en bekijk de 4 stoepa's waar de resten van de eerste 4 koningen van het koninkrijk van Bangkok liggen. Daarna fiets je terug naar het startpunt, langs het Koninklijk Paleis en Sanam Luang, dat 's avonds tot leven komt met zijn dagelijkse markt met de waren uitgestald op eenvoudige kleden.
Inbegrepen
 • Geïmporteerde mountainbike van goede kwaliteit
 • Lichten
 • Helm
 • Gids
 • Water
 • Versnaperingen
 • Verzekering
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Grasshopper Adventures Shop, 57 Ratchadamnoen Road, Phranakorn. Zorg dat je op eigen gelegenheid bij het startpunt aankomt Als je uit het downtown-gebied komt, reken er dan wel op dat je minstens 1 uur nodig zal hebben omdat je in de spits reist. Neem de skytrain naar Ratchatewi Station en vanaf daar een taxi. Als je in een hotel bij de rivier verblijft, kan je ook de veerboot naar Pier N13, Phra Athit, nemen en vanaf daar een korte taxirit of in een tuk tuk. The Grasshopper Adventures Shop ligt op slechts 100 meter van het Democracy Monument aan dezelfde kant als de McDonalds. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Alle fietsmaten zijn beschikbaar, van kinderfietsen tot XXL fietsen. Ook kunnen Tagalong fietsen geregeld worden voor kinderen die zich nog niet helemaal op hun gemak voelen op een normale fiets, en ook babyzitjes voor de kleintjes
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (185 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Grasshopper Adventures

Product ID: 10943