Barbakan van Krakau

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Barbakan van Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 541 beoordelingen

Wat een super leuke manier op i.p.v. van te wandelen de stad van een Segway te bekijken. Je krijgt eerst instructies, en je doet een klein proefritje om het onder de knie te krijgen. Ik had de tour door ‘Old-Town’ geboekt van 90min. De gids heette Marusia en had veel kennis en wist het goed over te brengen. Overige fijne bijkomstigheid is dat de groep maar klein is, dus gids heeft veel aandacht. Absolute aanrader!!!

Rijden op de segway heel leuk, tour verder wat saai

Het rijden op de segway vonden mijn vrienden en ik exht te gek. Verder was de tour soms wat saai. Een aantal van de gekozen bezienswaardigheden boeiden niet heel erg en onze guide greep geen van ons allen met haar verhalen. En dat leek (onze interpretatie) ook voor anderen te gelden. Uitleg en materiaal waren gewoon prima in orde.

Krakau een wondermooie stad!!! Het historisch centrum kan je heel goed te voet verkennen, het is zo aangenaam omdat het autovrij is met een prachtige groene gordel eromheen waar het leuk wandelen is.

There were great instructors, the were very patients and willing to help. The have alot of information of the history of Krakow and enough time for selfies and pictures. Its is a real aanrader

Veel informatie over de geschiedenis van Krakau

Tocht duurde inclusief pauze bijna 4 uur. Reisleider Nicolas wist veel te vertellen. Hij praatte alleen erg snel en ik moest me wel goed concentreren om alles mee te krijgen.