Kathedraal van Barcelona

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kathedraal van Barcelona: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Barcelona: Sagrada Família & fietstocht langs highlights

  1. Barcelona: Sagrada Família & fietstocht langs highlights

  Fiets door de levendige wijken van Barcelona tijdens een fietstocht van 3 uur met een deskundige gids. Kies tussen een kleine groep of een privétour en leer meer over de cultuur van de stad. Bekijk belangrijke historische locaties en beroemde hotspots en ontdek verborgen juweeltjes.  Ontmoet je gids, kies je fiets en ontspan in een exclusieve welkomstruimte waar je je waterfles kunt bijvullen, kunt genieten van een verfrissend welkomstdrankje en je tas kunt opbergen voordat de tour begint. Stap op je fiets en bewonder de indrukwekkende gotische kathedraal Santa Maria del Mar. De route gaat verder door smalle middeleeuwse straatjes naar het culturele centrum van Born, waar opgegraven stadsruïnes van rond 1700 worden tentoongesteld. Rijd door Parc de la Ciutadella en geniet van de schilderachtige achtergrond van de groene ruimtes van het park en de grote majestueuze fontein. Kom aan op ...

  Leuke trip om de stad te verkennen. Een echte aanrader!!! Het startpunt was bovendien net aan ons tophotel Magdalenes.

 • Barcelona: tour per e-bike

  2. Barcelona: tour per e-bike

  Zie het beste van wat Barcelona te bieden heeft zonder je in het zweet te werken. Volg je lokale gids op je e-bike en kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van de stad. Traceer het 2000 jaar oude erfgoed van Barcelona door haar oude stadscentrum. Fiets over de charmante geplaveide straten. Bewonder gotische architectonische juweeltjes, zoals de kathedraal van Barcelona. Ga dan naar de kust voor een onovertroffen uitzicht. Bezoek de oude haven en kom meer te weten over het voormalige vissersdorp, Barceloneta.

 • Barcelona: Segwaytour

  3. Barcelona: Segwaytour

  Zie meer van Barcelona en doe je sightseeing op een leuke en comfortabele manier. Raak vertrouwd met de gemakkelijk te gebruiken Segway tijdens een korte training, en duik daarna de stad in. Schiet over de smalle straatjes van de Gotische wijk binnen de muren van de voormalige Romeinse stad vol paleizen, kerken, ateliers van kunstenaars en kleine winkeltjes met allerlei lekkernijen. Ga verder door de oude stad, kijk omhoog naar de Arc de Triomf en ga het oudste park van Barcelona, Parc de la Ciutadella, binnen. Rijd over de Ramblas en maak een korte stop bij het Columbus Monument. Geniet van het uitzicht op de skyline van Barcelona voor de 3 bergen die de stad omringen: Montjuïc, Tibidabo en Collserola. Adem in de zeelucht in de oude haven in. Kom meer te weten over het oude vissersdorpje Barceloneta en kijk je ogen uit naar de extravagante jachten die in de haven liggen.

 • Barcelona: zelfgeleide stadsaudiotour op je telefoon

  4. Barcelona: zelfgeleide stadsaudiotour op je telefoon

  Dompel jezelf onder in de cultuur en geschiedenis van Barcelona terwijl je iconische bezienswaardigheden zoals La Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló, La Rambla en meer nadert. Haal het meeste uit een unieke navigatiefunctionaliteit en volg voorgestelde wandelroutes die zelfgeleiding gemakkelijk maken. Begin je tour volgens je eigen schema vanaf Plaça Sant Jaume, de kern van de oude stad in orde. Verken het historische plein en pittoreske plaatsen, voel je als een local. Profiteer van een zelfgeleide audiotour ontworpen door een geaccrediteerde expert. Stem af op het audiocommentaar van de app, gebaseerd op een verhaalconcept, om alles te horen over de bezienswaardigheden die je bezoekt. Ervaar de prachtige hoofdstad van Catalonië in je eigen tempo. Ontdek de hoogtepunten en verborgen juweeltjes van de stad.

 • Barcelona: privé-Segwaytour

  5. Barcelona: privé-Segwaytour

  Zie meer van wat Barcelona te bieden heeft op een Segway. Haal het meeste uit je bezoek met een privégids Volg een korte trainingssessie over de gebruiksvriendelijke, zelfbalancerende voertuigen en begin met het verkennen van zowel de oude als de nieuwe wijken. Ga naar de kust en bekijk de oude haven en de voormalige vissersenclave Barceloneta. Rol door de betoverende Gotische wijk, bekend om zijn 4e-eeuwse Romeinse muur en de bruisende voetgangersstraat Las Ramblas. Glijd door het groene Ciutadella-park en passeer de torenhoge Arc de Triomf.

 • Barcelona: fietstour

  6. Barcelona: fietstour

  Leer Barcelona kennen tijdens een ontspannen, leuke en informatieve fietstocht. Ontdek verschillende wijken en zie de belangrijkste van de stadhighlights tijdens één tour. Fiets door de doolhofachtige straten van de oudste wijken, zoals de Gotische wijk. Passeer oude kerken, paleizen, Romeinse muren en middeleeuwse monumenten. Ga daarna naar de oude haven om Barcelona's verhouding met de zee te begrijpen. Geniet van het uitzicht op de kust en kom meer te weten over het voormalige vissersdorp, Barceloneta. Onderweg fiets je door groene stadsoases, zoals Parc de la Ciutadella. Geniet van de vrijheid van het rijden over fietspaden buiten de gebaande wegen.

 • Barcelona: privérondleiding door de Gotische wijk

  7. Barcelona: privérondleiding door de Gotische wijk

  Verken de Catalaanse hoofdstad die door de eeuwen heen vele malen is getransformeerd, maar nog steeds zijn oude glorie heeft behouden. Begin uw privéwandeling van 3 uur door uw gids in uw hotel te ontmoeten. Vanaf hier bezoekt u het idyllische Ciutadella Park. Wandel naar het majestueuze Kasteel van de Drie Draken, de dierentuin, het Catalaanse parlement en het spectaculaire Watervalplein. Loop ten slotte door de Gotische wijk. Ontdek zijn geheimen terwijl je de kronkelende steegjes en smalle straatjes verkent. Dwaal door het verleden in de Joodse wijk en voel je onder de indruk van de Plaza del Rey, de Romeinse muren en de kerk van Santa Maria del Mar.

 • Hoogtepunten van Barcelona en Verborgen Gems Privé Wandeling

  8. Hoogtepunten van Barcelona en Verborgen Gems Privé Wandeling

  Ontmoet uw gids op La Rambla en ga naar de Gaudí monumenten van Palau Güell en Plaça Reial om te leren over het leven en werk van de architect. Probeer een aantal frisse churros op een door een familie beheerde locatie, want je gids geeft tips om de stad te verkennen. Hoor over de onafhankelijkheid van de Catalanen en de Romeinse geschiedenis van de stad. Stop bij een geheime tuin om een magische schildpad aan te raken voor succes. Ga dan naar Barceloneta en leer hoe de Olympische Spelen van 1992 het oudste deel van de stad veranderden. Luister naar het verhaal van Santa Eulalia op weg naar de kerk van Santa Maria Del Mar. Stop bij een unieke parfumwinkel en eindig bij het prachtige Palau de la Música.

 • Barcelona: sightseeingtour van 1 uur met een Segway

  9. Barcelona: sightseeingtour van 1 uur met een Segway

  Ervaar de schoonheid van Barcelona met een Segway tijdens een sightseeingtour van 1 uur langs de oude haven, de boulevard en de Gotische wijk. Na een korte training om te leren hoe je de eenvoudig te gebruiken en zelfbalancerende voertuigen bestuurt begin je met een rit door de Gotische wijk (Barri Gòtic) die beroemd is om zijn Romeinse muur uit de 4e eeuw en de prachtige kathedraal. Rol naar de kust om de jachten en stranden van de Middellandse Zee te zien. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf het terras op de begane grond van het W Hotel voordat je langs de stranden van Barceloneta komt. Ga naar de Olympische haven en rijd door Parc de la Ciutadella naar de Arc de Triomf die was gebouwd om als hoofdingang te dienen voor de universele wereldtentoonstelling in 1888. Kom meer te weten over hoe grote delen van La Ribera werden gesloopt om een ruimte te creëren die decennia lang het...

  David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

 • Barcelona: wandeltocht door de oude binnenstad en de gotische wijk

  10. Barcelona: wandeltocht door de oude binnenstad en de gotische wijk

  Ontdek de sites van de Romeinse nederzetting in Barcelona die terug 2000 dateren. Laat uw verbeelding opnieuw het Forum Romanum in de huidige Plaça de Sant Jaume, dat zelfs vandaag de dag na 20 eeuwen blijft de politieke macht van Catalonië. Op deze 2 uur durende rondleiding je verder met een wandeling langs een van 's werelds best bewaarde Romeinse muren, en horen over de Romeinse baden van Pati Llimona. Bewonder de architectuur en de monumentale gebouwen van de Gotische wijk en het gevoel alsof je terug gereisd naar de middeleeuwen. U zult zeker onder de indruk van de monumentale Plaça del Rei met zijn paleis van de onderkoning en het prachtige Palau Reial. Het was hier dat de katholieke vorsten begroet de navigator Christoffel Columbus op zijn terugkeer van de eerste reis naar de Amerika's. Bekijk de kathedraal van Barcelona en de Santa Maria del Mar, het ultieme voorbeeld van pure...

Sitemap Kathedraal van Barcelona

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 900 beoordelingen

Dat is de meest aanbevolen optie om Barcelona in een paar uur te leren kennen, je krijgt meer plaatsen te zien in minder tijd, op een meer dynamische en actieve manier. Het is een zeer visuele rondleiding, de stad staat vol met fietspaden en de gids zal je de meest iconische plekken uitleggen. Geschiedenis + Sport is een aanrader!

Het was echt een heel leuk bezoek! De tour in Barcelona is zeer compleet, de historische informatie evenals de beschrijving van de monumenten tijdens de haltes zijn zeer interessant Jules Éteins gids die zijn passie voor Barcelona en zijn cultuur met ons deelt. We raden deze tour ten zeerste aan?

David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

Leuke trip om te doen met het gezin, je partner of alleen. Zo leer je de stad kennen zonder dat je er veel moeite voor moet doen.

Leuke trip om de stad te verkennen. Een echte aanrader!!! Het startpunt was bovendien net aan ons tophotel Magdalenes.