Barcelona
1 dag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 13.786 beoordelingen

Deskundig, veel details, wel wat rommelig

Erg druk, door elkaar zwermende groepen met gids. Verzamelpunt fout aangegeven in voucher. Gids was erg deskundig en gemotiveerd. Vertelde over vele details. Zeker de moeite waard om met gids de kathedraal te bekijken. Geeft veel meer context bij dit bijzondere en prachtige gebouw.

Mooie rondleiding met duidelijke uitleg.zeer aanbevolen.

Zeer mooie rondleiding met duidelijle uitleg door de gids in het engels.zeer aan te bevelen als men de sagrada familia wil zien.tour gedaan met toegang tot de toren.en geen wachtrij om de tickets te kopen. Het is het echt waard om online de tickets te kopen,bespaart heel wat tijd.

Fantastische tour, met top gids, waanzinnig!

Super om de Sagrada Familia weer te zien na 18 jaar en 12 jaar. Blijft indrukwekkend. De gids was heel informatief en er is een hoop bijgebouwd de laatste jaren. Knap als ze het af krijgen in 2026!!

Goede gids, maar supplement voor de torens was te duur

Francesco was een goede gids die vloeiend overschakelde van Spaans nr Engels. Het supplement voor een bezoek aan toren passion was zijn geld niet waard!

Heel goede gids : voldoende informatie, vlotte vertaling, communicatief. Bezoek aan de toren : heeft niet zo veel meerwaarde.