Heerlijke sardines en "pa amb tomàquet" (brood en tomaten)

3-uur durende Flamenco en Tapas tour, show en drankjes

Vanaf € 110 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Live gids
Spaans, Engels, Japans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een fantastische live flamenco show
  • Proef de heerlijke tapas en Baskische "pintxos" in schattige lokale bars en restaurants
  • Struin door de middeleeuwse straatjes van El Born met je kleine groep op deze tour
Overzicht
Beleef de passie van Flamenco muziek in La Ribera, een gedeelte van de oude stad. Proef typische, heerlijk Spaanse tapas met drankjes, bij 3 verschillende restaurants. Ontdek de middeleeuwse wijk El Born en een aantal van haar geheimen.
Wat te verwachten
Ervaar het nachtleven van Barcelona in de historische wijk La Ribera in de oude stad. Geniet van een diner verdeeld over 3 enige restaurants, waar je typische Spaanse tapas zal proeven. Later op de avond krijg je ook een fantastische flamenco show in een historische omgeving.

Je leert de stad op een fantastische manier kennen door de typische gerechten te proeven samen met de lokale inwoners. Tijdens deze tour krijg je de kans om de overheerlijke Spaanse culinaire hoogstandjes, bekend als tapas, te proeven. Het woord tapas betekend letterlijk deksels en is geboren uit het originele gebruik van dit soort eten, namelijk als deksel voor het glas eronder.

Nadat je van de tapas hebt genoten, krijg je een flamenco show te zien. Flamenco werd in de 18e eeuw in Andalusië geboren en deze muziekstijl komt waarschijnlijk voort uit de mengeling van culturen in Andalusië, met onder andere Moslims, zigeuners, Castiliaanse immigranten en Joden.

Na de show, zal je gids je meenemen langs de bijzondere plekken in de wijk El Born. Loop door de schattige oude straatjes van deze visserswijk en bewonder de gebouwen aan Montcada Street alsook de kathedraal der armen.
Inbegrepen
  • 5-6 tapas en 3 drankjes
  • Kaartje voor de Flamenco show en 1 drankje
  • Rondleiding door de Born-wijk in Barcelona
Trefpunt

Voor de hoofdingang van Hotel Suizo, Plaça del Angel 12 (Barcelona) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let wel:
Deze tour is voor kleine groepen van max. 8 personen Wij raden je aan gemakkelijke schoenen te dragen. Laat het ons weten als je voedselallergieën of andere beperkingen hebt.

Annuleringsbeleid:
Wij vergoeden het gehele bedrag van de tour wanneer de annulering minstens 8 dagen voor de geplande datum van je tour wordt geannuleerd. Wij vergoeden de helft van het bedrag in geval van annulering 4 tot 7 dagen voor de datum van je tour. Er is geen vergoeding mogelijk in geval van annulering minder dan 3 dagen van tevoren.

Vanaf € 110 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Pyrene Spanish & Leisure Tours

Product ID: 32080