Kies data
Belevingen in

Barcelona

Bereid je voor op buitenaardse architectuur, kleurrijke markten en de heerlijkste tapas in de Catalaanse hoofdstad.

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 123.411 beoordelingen

Superleuke activiteit! Een hoogtepunt van onze vakantie. Ongeveer 1,5 uur rijden met de bus naar Platja d'Aro, een heel leuk klein strandstadje dat op zichzelf al een bezoek waard is, korte instructie over kajakken, daarna gingen we het water op. We peddelden langs de kust en stopten af en toe om te snorkelen. Bekwame en vriendelijke gidsen! Na afloop was er een snack (stokbrood, appel en muffin) voor iedereen die ook op intoleranties let. Ik kreeg een salade als glutenvrije snack. Aan het einde kon je in de startbar blijven voor een biertje/sangria. Er was voldoende toiletpauze en na het snorkelen kon je een half uurtje chillen op het strand. Al met al een zeer geslaagde en goed gecoördineerde reis en ondanks de relatief lange busrit zeker de prijs waard! Makkelijk hanteerbaar qua inspanningsniveau, maar ondanks het dragen van een reddingsvest moet je veilig kunnen zwemmen. Mobiele telefoons en rugzakken kunnen veilig worden opgeborgen op het strand.

Zeer mooie routes, je kunt echt alle bezienswaardigheden van de stad zien, zo vaak als je wilt en uitstappen! Bussen rijden echt elke 5 minuten! Rode en blauwe lijn goed aangegeven! We kochten ook kaartjes voor Güell Park en het stadion via Get your guide en reden vervolgens de blauwe tour voor 2 dagen en konden daarom deze ervaringen ook zien! De rode lijn is meer naar het zuiden van de stad, heel goed gekozen! Je krijgt een koptelefoon en je kunt je taal instellen op je stoel, zodat je veel leert over het gebied waar je doorheen rijdt maar ook over de bezienswaardigheden! We namen het 2-daagse ticket en het heeft zijn vruchten afgeworpen?

Heel mooi gebouw, zeer de moeite waard om even in rond te lopen. Wij hadden het geluk dat er net een pianiste aan het spelen was, dat maakt de beleving compleet. Je bent redelijk snel uitgekeken maar daar is de prijs dan ook op zich wel naar.

Geweldige ervaring, maar er is zoveel te zien - met name het uitstekende museum en de basiliek - dat de beschikbare tijd veel te kort was. Ten minste één wandeling zou leuk geweest zijn. Conclusie: ik kom terug!

Erg handig. Heen omkijk naar een ticket elke keer. Wel handig geweest om nog een bevestiging te ontvangen met een einddatum en tijd vanaf het moment dat het voor het eerst is gebruikt.