Wat je niet wil missen in Barcelona

Barcelona: Casa Milà exclusieve rondleiding en terras vóór sluitingstijd

1. Barcelona: Casa Milà exclusieve rondleiding en terras vóór sluitingstijd

Ervaar Gaudi's architectonische meesterwerk, Casa Milà, voordat de drukte toeslaat met een voor-uurs-ticket. Verken het droomachtige interieur tijdens een rondleiding met exclusieve toegang voor alleen uw groep, inclusief het terras en een lift uit het begin van de 20e eeuw, die nog nooit eerder voor het publiek is geopend.  Volg uw gids de indrukwekkende binnenplaats in en bewonder de appartementen die boven je uittorenen. Bewonder de vervaagde muurschilderingen en smeedijzeren balkons terwijl je het stenen trappenhuis beklimt. Dwaal door de lege gangen en verken het kleurrijke interieur, waaronder een appartement vol antiek meubilair waar het grote publiek geen toegang toe heeft. Ontdek de oorsprong van dit iconische gebouw en zijn architect, Antoni Gaudí. Lees meer over de geschiedenis, constructie en waarom het ook wel 'La Pedrera' wordt genoemd. evenals enkele minder bekende feiten. Betreed de gewelfde zolder met weinig licht en bekijk een tentoonstelling over Gaudi's kunstenaarschap en het Casa Milà. Stijg in een authentieke 20e-eeuwse lift, die is geopend voor een groep de eerste keer in de geschiedenis en verken het terras met zijn wervelende rotsachtige schoorstenen, compleet met Gaudi's kenmerkende mozaïekafwerking. Geniet van het dramatische uitzicht over Barcelona vanaf dit speciale uitkijkpunt voor uw groep alleen. Geniet vervolgens van een exclusief bezoek aan de kelder en het auditorium, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Na het begeleide gedeelte begeef je je naar de cafetaria voor een smakelijk mediterraan ontbijt en koffie zonder de drukte van de ochtenddrukte. GetYourGuide werkt samen met Casa Milà om je een unieke ervaring in Barcelona. Geniet van exclusieve toegang voor sluitingstijd alleen voor uw groep terwijl u Gaudi's architectonische meesterwerk in een geheel nieuw licht ervaart.

Racejachtavontuur met wedstrijdzeiler Tanguy Le Turquais

2. Racejachtavontuur met wedstrijdzeiler Tanguy Le Turquais

Zeil tot het uiterste met professioneel zeiler Tanguy Le Turquais op zijn IMOCA-racejacht. Pak deze kans om de snelheid van een wedstrijdjacht op open zee te ervaren, voordat deze begint aan de Vendée Globe 2024, een non-stoprace rond de wereld.  Maak kennis met Tanguy en begin je belevenis met een kopje koffie aan boord, waarna je je professionele veiligheids- en beschermingsuitrusting van hem krijgt. Kom meer te weten over de veiligheidsvoorzieningen en technische specificaties van het schip voordat het anker wordt gelicht. Voel de immense kracht en omvang van het schip terwijl je over het open water zoeft. Luister naar Tanguy's verhaal over de ongelooflijke weg die hij heeft moeten afleggen in aanloop naar de Vendée Globe 2024. Kom meer te weten over wat er komt kijken bij het besturen van een 20 meter lang en 30 meter hoog wedstrijdjacht, terwijl je Tanguy helpt bij verschillende taken aan boord. Geniet bij terugkeer in de haven van een fotomoment met je schipper en jacht. Over je schipper Tanguy heeft altijd al een zucht naar avontuur gehad, vanaf de zeillessen van zijn vader in zijn jeugd tot de legendarische solo-race Route du Rhum. Binnenkort staat hij voor de ultieme uitdaging — een solorace rond de wereld tijdens de Vendée Globe 2024.

Barcelona: toegangsticket Sagrada Familia met audiogids

3. Barcelona: toegangsticket Sagrada Familia met audiogids

Verken het onvoltooide meesterwerk van Antoni Gaudí, de Sagrada Familia, en ontdek de prachtige basiliek in je eigen tempo. Kom meer te weten over de geschiedenis dankzij de meegeleverde audiogids. Ontdek uit eerste hand waarom het iconische werk van Gaudí - zijn indrukwekkende gevels en interieur - een van de meest bezochte monumenten van Spanje is. Bewonder een combinatie van gotische en art-nouveauvormen in dit op de UNESCO-lijst opgenomen bouwwerk dat de skyline van Barcelona domineert. Gaudí begon in 1882 te werken aan het ware symbool van Barcelona, en de Sagrada Familia is tot op de dag van vandaag een werk in uitvoering. Hoewel onafgewerkt, blijft de basiliek een gebouw dat je gezien moet hebben. 

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell

4. Barcelona: toegangsbewijs Park Güell

Bezoek Park Güell met dit ticket (met tijdstip), en verken de unieke omgeving in je eigen tempo. Bewonder de kleurrijke mozaïekkunst van Antonio Gaudí, zoals de drakentrap met de wereldberoemde salamander. Ga even weg van het stadsleven terwijl je door de groene Oostenrijkse Tuinen slentert en maak prachtige foto's van Barcelona vanaf de uitkijkpunten van het park.  De aanleg van het park werd door Gaudí toegewezen aan Eusebi Güell, een Catalaanse ondernemer die een Brits woonpark wilde nabouwen op Muntanya Pelada (de kale berg). Het werd in 1926 geopend als stadspark, in 1969 erkend als artistiek monument en in 1984 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Hoewel je het park op het door jou geboekte tijdslot moet betreden, kun je daarna zo lang blijven als je wilt en alles in je opnemen.

Barcelona: toegang Casa Batlló met zelfgeleide audiogidstour

5. Barcelona: toegang Casa Batlló met zelfgeleide audiogidstour

Dompel jezelf onder in de Casa Batlló-ervaring, waar kunstmatige intelligentie, augmented reality en machine learning met elkaar worden gecombineerd. Geniet van een unieke ervaring van een van de meesterwerken van Antoni Gaudí, een legende op het gebied van architectuur en design. Reis naar een Gaudí-universum van schijnbaar onmogelijke volumetrische projecties, binauraal geluid, bewegingssensoren, meeslepende ruimtes, smaken en geuren. Bezoek de slaapkamer van Lord Batlló (als je de gouden optie kiest). Geniet van een meeslepende kamer, de Gaudí Cube (een zeszijdige LED-kubus die uniek is in de wereld). Luister naar een script dat beschikbaar is in 15 talen, evenals een soundtrack die exclusief is gemaakt door componist Dani Howard en wordt uitgevoerd door het Berlin Symphony Orchestra. Tot de innovaties behoren een nieuwe kern van verticale communicatie, ontworpen door de Japanse architect Kengo Kuma, een zwevende ladder van 13 ton in de lucht hangend gepolijst marmer, het eerste 6-zijdige indoor positioneringssysteem op een patio van Gaudí's lichten, en de nieuwe 'Simbolische' winkel.

Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

6. Barcelona: hop off-bustour van 24 of 48 uur

Zie het beste van Barcelona tijdens een hop on, hop off-bustour met dubbeldekker. Krijg met 1 ticket toegang tot 2 routes voor een complete sightseeing-ervaring. Elke route duurt ongeveer 2 uur. Neem een gratis kaart mee om je te helpen beslissen waar je heen wil en leer meer van het audiocommentaar. De bussen zijn open, maar als het regent, kan het elektrische dak ook worden gesloten. De bussen zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit en hebben ergonomische stoelen en verwarming op beide verdiepingen. Er is ook een stewardess aan boord die je kan helpen. Oostelijke route • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Dierentuin • Teatre Nacional - Auditori • Glories - Torre Agbar • Sagrada Familia • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Westelijke route • Plaça de Catalunya • Arc de Triomf • El Born Ciutadella - dierentuin • Passeig de Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museu Nacional d'Art de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Forum - Pavelló Mies van der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Casa Milà-La Pedrera: voorrangsticket met audiogids

7. Casa Milà-La Pedrera: voorrangsticket met audiogids

Verken één van de meest opvallende en innovatieve gebouwen van de 20e eeuw tijdens een skip-the-line audiotour van Casa Milà (La Pedrera), gebouwd op het hoogtepunt van Antoni Gaudi’s carrière. Achter de gevel van het buitengewone gebouw op de elegante Passeig de Gracia, bewonder de in het oog springende trappenhuis en schroevendraaierachtige schoorstenen die symbool zijn geworden van Gaudí’s Barcelona. Ga naar het dak en bewonder de bochtige vormen en grillige schoorstenen van dichtbij. Ga daarna naar de zolder om de `Espai Gaudi` tentoonstelling te bezoeken, de enige tentoonstelling gewijd aan Gaudi's leven en werk. Kom meer te weten over zijn achitectonische innovaties via de schaalmodellen, bouwplannen, historische foto's en videos.

Sagrada Familia: rondleiding van 1,5 uur met snelle toegang

8. Sagrada Familia: rondleiding van 1,5 uur met snelle toegang

In Barcelona staan vele architecturele juweeltjes van de modernistische pionier Antoni Gaudí, en maar weinig zijn spectaculairder dan de Sagrada Familia; een van 's werelds meest bezochte gebouwen. Krijg sneller toegang met dit ticket en stap het verbazingwekkende interieur binnen van deze majestueuze Romeinse katholieke kerk, waar levendige gotische en art nouveau ontwerpen op de muren met elkaar botsen. Elk van de 5 gangen in het rooms-katholieke kruisvormige grondplan is rijkelijk versierd met symbolische details, en je kunt ze allemaal bekijken met jouw skip the line ticket. Bezoek het Sagrada Familia Museum om meer over het leven en de carrière van Antoni Gaudí te leren. Bestudeer tekeningen, gipsbeelden en afbeeldingen die de geschiedenis en bouw van de basiliek van zijn aanvang tot het heden illustreren. Het project was zo ambitieus dat minder dan een kwart gebouwd was toen Gaudí overleed, en de bouw is volgens de planning pas honderd jaar na die datum af, in 2026!

Barcelona: ticket "Barça Meeslepende Tour" van het FC Barcelona-museum

9. Barcelona: ticket "Barça Meeslepende Tour" van het FC Barcelona-museum

Beleef een onvergetelijk avontuur door de boeiende wereld van FC Barcelona met de Barça Immersive Tour. Met deze exclusieve ervaring kun je het verleden, het heden en de toekomst van de club verkennen terwijl het stadion wordt gerenoveerd. Gelegen in een speciaal aangepaste ruimte in de buurt van Spotify Camp Nou, biedt deze meeslepende tentoonstelling 18 interactieve en audiovisuele installaties. Begin je reis in de Welcome Area, waar je audiogidsen ontvangt en nuttige informatie vindt. Mis de kans niet om gedenkwaardige momenten vast te leggen op het fotomomentpunt. Betreed de meeslepende tunnel "We are history", waar het rijke erfgoed van Barça tot leven komt door middel van boeiende foto's en belangrijke objecten, waaronder een speciale ruimte ter ere van Johan Cruijff. Dompel jezelf onder in het gebied "Tots units fem força", waar interactieve stations zowel het heren- als het dameseerste elftal presenteren. Ervaar de opwinding van de "More than Achievements"-installatie, herbeleef iconische momenten, legendarische spelers en trofeeën door meeslepende doeluitzendingen en feestelijke geluiden. Het hoogtepunt van je tour wacht op je in "Camp Nou Live", een ontzagwekkende audiovisuele show die je in het midden van het stadion plaatst en een 360º-ervaring biedt vanuit een uniek uitkijkpunt. Verken de toekomst van FC Barcelona in "Espai Barça", waar modellen, afbeeldingen en meeslepende audiovisuele stukken de ingewikkelde details van het aankomende thuis voor alle Barça-fans presenteren. Ga mee op deze buitengewone reis door de essentie van FC Barcelona. Dompel jezelf onder in de geschiedenis, emotie en ambities die kenmerkend zijn voor deze iconische voetbalclub, en vertrek met gekoesterde herinneringen en een diepere band met Barça's illustere nalatenschap.

Barcelona: Skip-the-line rondleiding door het Picasso Museum

10. Barcelona: Skip-the-line rondleiding door het Picasso Museum

Sla de wachtrij over en duik in de geschiedenis en het werk van Picasso met een deskundige gids. Verken de vormende jaren van Pablo Picasso en ontdek het genie van de jonge kunstenaar door de 4.251 stukken te bewonderen die deel uitmaken van de permanente collectie. Ontmoet de gids bij de ingang van het museum en bewonder na een korte uitleg de collectie en tijdelijke tentoonstelling, die een grondige chronologie geven van Picasso's ontwikkeling als kunstenaar. Bewonder werk van zijn vroege dagen in Barcelona tot aan zijn belangrijkste latere periodes, en bezoek meesterwerken zoals "Science and Charity", "Royan" en "Las Meninas", een herinterpretatie van het Velazquez-schilderij met dezelfde naam. Het Picasso Museum, geopend in 1963, onthult ook de diepe relatie van de kunstenaar met Barcelona: een intieme relatie die gevormd werd in zijn jeugd en voortduurde tot aan zijn dood. De discussie wordt afgesloten met een focus op Picasso's tijdgenoten en zijn blijvende invloed op de kunstwereld. Aan het einde van de tour zal de gids je verlaten om je verkenning in je eigen tempo voort te zetten en zal hij je graag aanbevelingen doen over andere interessante sites.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Barcelona
Bereid je voor op uiteenlopende architectuur, kleurrijke marktjes en heerlijke tapas in de Catalaanse hoofdstad.

Topactiviteiten

Barcelona: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

805 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 51

Voor ieder wat wils

In de buurt van Barcelona

Meer zien

Veelgestelde vragen over Barcelona

Wat zijn de topattracties van Barcelona?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Barcelona?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Klooster van Montserrat

Andere activiteiten in Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 159.670 beoordelingen

This was an incredible experience… We booked an Gold Ticket for 2. The house is unrealistic beautiful. That a man with this kind of vision could have build this is just magnificent! The ‘smart audio tour’ was so lovely. The story you hear is very nice to listen to. We could recommend this tour to everyone who wants to learn more about Gaudi’s vision of building things in common with Nature!

Schitterend mooi, zowel binnen als buiten. Jammer dat de zon niet scheen waardoor we het kleurenschouwspel binnen hebben gemist. Jammer, maar begrijpelijk noodzakelijk, dat zo'n zware beveiligingscheck is bij de ingang. Vergelijkbaar met een douane check op een vliegveld. Als rolstoelgebruiker uitstekend binnen te komen en rond te kijken en van buiten te bezichtigen.

Hele handig kaart voor het openbaar vervoer in Barcelona. Eenvoudig ophalen bij tourist information bijv op vliegveld.

Nice to have a view on barcelona from the sea. I was missing some information during the sail

Als u op zoek bent naar een kunsttentoonstelling die het hart raakt, dan is dit onze perfecte