Barcelona
Architectuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 14.090 beoordelingen

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Het museum lukt er in, je terug in het begin van de 20 ste eeuw te dompelen, slaagt er in om je in gedachtengoed van Gaudi te brengen. Mooi origineel gedecoreerd appartement. Goede audiofoon

Heel makkelijk om Barcelona te verkennen. Bij mooi weer heb je goed zicht op de omgeving. Benedendeks is het uitzicht een stuk minder.

Het was prachtig.Met getyourguide.nl een aanrader.Geen wachtrijen alles perfect een aanrader. Vriendelijke groeten Van Lancker MArtine

Leuke rondleiding, alhoewel we soms moeite hadden met het verstaan van de gids. Deze praatte te snel en soms onduidelijk.