Barcelona: combi helikoptervlucht & vaart per jacht

Barcelona: combi helikoptervlucht & vaart per jacht

Vanaf US$ 148,72 per persoon

Bekijk Barcelona vanuit de lucht en vanaf het water met een helikoptervlucht van 5 minuten én een vaart per jacht van 1,5 uur met een professionele schipper. Geniet van gratis eten en drinken terwijl je langs de kust van Port Vell vaart.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Beleef Barcelona vanaf de zee en de lucht
 • Vlieg over de stad tijdens een korte helikoptervlucht
 • Vaar langs de kust van het gebied rondom Port Vell
Volledige beschrijving
Stap aan boord van een 12 meter lang jacht in een privéjachthaven in de oude haven van Barcelona. Vaar langs de geweldige kust met een professionele schipper. Zie belangrijke bezienswaardigheden vanaf het water, zoals het monument van Christoffel Columbus en het opvallende winkelcentrum en amusementscomplex Maremagnum. Geniet van gratis snacks, vers fruit en drankjes, waaronder wijn, bier en vermouth, aan boord. Vaar langs de kust voor ongeveer 1,5 uur. Beleef Barcelona vervolgens vanuit de lucht en sta versteld van het uitzicht op de stad tijdens een prachtige helikoptervlucht! Zie de historische bezienswaardigheden van bovenaf en bekijk de oude wijken in het centrum vanuit een vogelperspectief. Fly PM en Sailing AM: Zeil vanaf 09:30 uur of 12:00 uur / helikopter tussen 14:00 en 17:30 uur Vliegen ochtend en varen middag: vaar vanaf 14:30 uur of 16:30 uur / helikopter tussen 10:30 en 14:00 uur De twee activiteiten volgen elkaar niet op, maar je kunt voor de ochtend of de middag kiezen afhankelijk van de vertrektijd van het zeilen. Voor last-minute reserveringen (minder dan 24 uur voor vertrektijd) zal de helikoptervlucht, indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, de dag erna plaatsvinden.
Inbegrepen
 • Helikoptervlucht van 5 minuten
 • Vaart per jacht van 1,5 uur
 • Kleine snacks aan boord van de boot (olijven, kaas en fruit)
 • Wijn, bier, sangria, cava en vermouth aan boord van de boot
 • Heliport en lokale belastingen
 • Professionele schipper
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

  Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Voor de zeilervaring ontmoet je bij de beveiligingsingang aan de privéjachthaven van OneOcean Port Vell Barcelona, aan de kant van het Historisch Museum van Catalunya, waar de schipper of je teamlid je 15 minuten voor de geplande vertrektijd zal ontmoeten en je naar het jacht. De schipper draagt doorgaans een rode polo en hoed. Je kunt de aanbieder op twee adressen bereiken: One Ocean Club, Moll del Dipòsit 08003 Barcelona One Ocean Club Moll de la Barceloneta, 1, 08003 Barcelona +34 722 64 51 72 Voor de helikoptervlucht is het trefpunt bij Cat Helicopter, Helipuerto de Barcelona, Moll Adossat S/N, 08039 Barcelona.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Goed om te weten

  • Het maximale toegestane gewicht per passagier is 110 kilogram. Als je zwaarder weegt, zal je gevraagd worden voor 2 zitplaatsen te betalen.
  • Passagiers die zwaarder dan 130 kilogram wegen kunnen niet mee met de helikoptervlucht
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 / 5

  gebaseerd op 42 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   5.0 / 5
  • Vervoer
   5.0 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,5 / 5
  • veiligheid
   4,8 / 5
  Sorteren op

  Het weer mislukte en de vlucht werd uitgesteld en het werd eenvoudig aan Mail gemeld, we lezen de mail niet op vakantie en kwamen tevergeefs .... De volgende dag moest ik weer gaan vliegen. Nou, een jacht in de regen van 15 graden is ook op de een of andere manier niet erg

  22 juni 2019

  Geweldige ervaringen!

  De helikoptervlucht was kort maar ongelooflijk. Een veel kleinere helikopter dan we allebei eerder waren geweest. Was geweldig om Barcelona vanuit de lucht te zien en de vlucht zelf was geweldig. Zou leuk geweest zijn om over de stad te vliegen, misschien een rondje eromheen doen. Maar reizen langs de kust was fantastisch. Het vliegtuig heeft 3 passagiers, dus ik heb medelijden met degenen die uit elkaar gaan, maar we hadden het geluk om samen te gaan. De cruise was ook fantastisch, maar ik denk vooral omdat we het geluk hadden om de enige twee passagiers te zijn. Een privécruise! De kapitein was ongelooflijk en geweldig om mee te praten tijdens de reis. We spraken over zijn achtergrond, het leven in Barcelona, zeilervaringen en meer. Een echt ontspannen middag. Ons enige probleem met deze ervaring was niet te beseffen dat de twee activiteiten zo ver uit elkaar lagen. Bij het boeken voor 14.30 uur gingen we ervan uit dat de helikopter om 14.30 uur zou zijn en de cruise direct daarna. H

  Verder lezen

  21 oktober 2018

  The helicopter ride was too short

  11 februari 2019

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 146214