Meer foto's

Vanaf € 65 per persoon

Barcelona Gotische Wijk: 2-uur Privé Ontdekkingstocht

Product ID: 34065
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Loop door de historische straten van de Gotische Wijk van Barcelona
  • Bekijk Romeinse ruïnes, middeleeuwse kerken, de Joodse wijk en meer
  • Pas je tour aan jouw wensen aan
  • Proef de beste Spaanse zoetigheid, churros, vers van de gril
Overzicht
Ontdek deze historische, Gotische wijk van Barcelona tijdens een 2-uur durende tour en bekijk de beroemde Ramblas, La Boqueria en de kathedraal van Barcelona. Bekijk Romeinse ruïnes, overblijfselen van de oude Joodse wijk, gebouwen van Gaudi en meer.
Wat te verwachten
Ontdek het meest historische district van Barcelona en zie de monumenten van de stad uit de Romeinse tijd tot de 21e eeuw tijdens een 2-uur durende ontdekkingstocht van het Barrio Gotico.

De combinatie van historie, cultuur en plezier maakt deze tour geschikt voor families en reizigers van alle leeftijden. Je gaat bij Plaza Catalunya van start, waarna je de geheimen van de voetgangerszone ontdekt, door nauwe straatjes omringd door de geluiden van het dagelijks stadsleven.

Je gaat naar de 15e-eeuwse kathedraal en zal haar Gotische facade kunnen bewonderen,en door de Joodse wijk lopen en overblijfselen van de Romeinse Muur zien. Ontdek kunst uit de 20e eeuw en archtiectuur uit de 21e eeuw, die een harmonische geheel vormen terwijl je luistert naar de verhalen achter de gebouwen van Barcleona.

De tour eindigt bij de beroemde Boqueria Markt waar je, stalletjes beladen met vers groente en fruit kunt zien, maar ook kazen en olijven. Neem een lekkere snack, of eet een traditionele maaltijd.
Inbegrepen
  • Professionele, ervaren en gepassioneerde gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Plaza Catalunya bij Paseo de Gracia, rechts van de voordeuren van de Apple-Store. Je gids zal een naambordje dragen met de naam van de organisatie erop. Metro in de buurt: Plaza Catalunya (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Als je problemen hebt om lang te lopen, laat je gids dat dan weten. Hij past de tour graag voor je aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken!
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (27 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Enchanting Barcelona

Product ID: 34065