1. Spanje
 2. Catalonië
 3. Barcelona
 4. Sagrada Família

Fast Track: Sagrada Familia & Barcelona Full-Day Tour

Product ID: 7691
Verken de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona tijdens deze persoonlijke dagtour door de stad, met voorkeurstoegang tot de Sagrada Familia of La Pedrera. Boek bij ons en vermijd uren wachtrijen. Bezoek alle topsites van de stad, plus tal van…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 8 uur
Begintijd 08:30
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Tour Barcelona in kleine groepen van niet meer dan 15 personen voor een meer intieme ervaring
 • Geniet van een fantastisch uitzicht op de stad vanaf Montjuic, de locatie van de Olympische Spelen van 1992
 • Rijd over de brede boulevards van de L'Eixample
 • Krijg snelle toegang om de Sagrada Familia binnen te gaan en het torenhoge monument van Gaudi te zien
 • Wandel door de smalle straatjes van de Barrio Gotic en verken de geschiedenis van Barcelona van de Romeinse tijd tot de middeleeuwen
 • Sla de wachtrijen over en verken de La Pedrera, een van de meest geliefde moderne gebouwen van Barcelona
 • Wandel door de bizarre stadstuin van Gaudí's Park Güell
Volledige beschrijving
Verken Barcelona tijdens deze 8-uur durende rondleiding en bekijk enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Gaudí. Loop door verborgen straten in de Gotische wijk en stop om lokale tapas en wijn te proeven.

Begin je tour met een rit naar Montjuïc, de locatie van de Olympische Spelen van 1992, waar je wordt beloond met een prachtig uitzicht over de stad en de kust. Na een korte stop bij het Catalunya National Art Museum (MNAC), ga je naar Plaça Espanya en rijd je langs de Modernista-gebouwen van L'Eixample.

De reis naar de Sagrada Familia neemt je mee naar Passeig de Gracia, de thuisbasis van beroemde designerwinkels en het decor voor twee van de meest geliefde Gaudí-gebouwen van Barcelona, La Pedrera en Casa Batlló. Voordat je de Sagrada Famìlia bezoekt, krijg je een grondige uitleg van waarom dit geweldige gebouw zo belangrijk voor ons is en wat het voor Gaudí zelf betekende.

Krijg snelle toegang om binnen de monumentale - en onvolledige - Sagrada Familia van Gaudi te verkennen. U kunt in de zomer tot twee uur wachtrijen besparen!

Na uw bezoek aan de kerk gaan we verder naar de Barrio Gótic, het oudste deel van de stad, dat nog in het midden van de 19e eeuw werd omringd door middeleeuwse muren.

Wandel door de kronkelende straatjes van de middeleeuwse wijk. Verken de Romeinse oorsprong van Barcelona, tot in de vroege middeleeuwen, toen Catalaanse graven de Middellandse Zee beheersten en Barcelona de hoofdstad van een rijk was. Bezoek de Joodse wijk en de originele 2.000 jaar oude Romeinse tempel. We eindigen de ochtend met een bezoek aan de prachtige kerk Santa Maria del Mar.

Na een snelle lunch ga je naar Park Güell, de fantastische stadstuin ontworpen door Gaudí. Je gids leidt je door het park, legt het concept van Gaudi uit en laat je kennismaken met enkele van zijn meest bizarre creaties.

Rijd ten slotte terug naar La Pedrera aan de Passeig de Gracia en sla de rijen over om te touren in een van de grootste Modernista-gebouwen van allemaal.

Je gids laat je hier achter zodat je het huis met zijn schitterende architectuur kunt verkennen, de nagebouwde 18e-eeuwse privéwoning kunt bezoeken en kunt genieten van de permanente tentoonstelling op de zolder op het dak.
Inbegrepen
 • Gids
 • Toegangsprijs en rondleiding door de Sagrada Familia
 • Ingang Parc Güell
 • Toegangsprijs en rondleiding door La Pedrera
Niet inbegrepen
 • Tips

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De tour vertrekt tegenover het terras van het Palau de la Musica, vlak bij de Via Laietana. Het kantooradres is Calle Palau de la Musica, 1, 08011.

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 135 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 52 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,7/5
organisatie
4,7/5
prijs / kwaliteit
4,5/5
veiligheid
4,8/5

Georganiseerd door

Explore Catalunya

Product ID: 7691