1. Spanje
  2. Catalonië
  3. Barcelona
  4. Casa Batlló

Barcelona: ontdek Gaudi Architectural Guided Tour

Product ID: 371315
Bekijk gallery
Deze geweldige ochtendtour helpt je om het genie van Gaudí te ontdekken en de architectuur van Barcelona te verkennen tijdens een wandeltocht onder leiding van praktiserende, gepassioneerde architecten.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 uur
Begintijd 10:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Brochures
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Ontdek hoe Gaudi zijn architectonische projecten voorstelde
  • Leer meer over het begin van de moderne stedenbouw
  • Bewonder de magie van het modernisme
  • Ga verborgen binnenplaatsen binnen en leer hoe ze openbare tuinen werden
Volledige beschrijving
Bekijk verbazingwekkende voorbeelden van moderne architectuur, waaronder de Antoni Tàpies Foundation en Casa Lleó Morera van Domènech i Montaner, Casa Amatller van Puig i Cadafalch, verborgen binnenplaatsen en natuurlijk de 3 belangrijkste woongebouwen ontworpen door Antoni Gaudi: Casa Calvet, Casa Batlló , en Casa Milà.

Volg het pad dat Antoni Gaudí van zijn sociale zorgen naar een totale opname met het goddelijke voerde totdat hij uiteindelijk 'de laatste grote kathedraalbouwer' werd. Duik in de architectonische essentie van Gaudi en zijn visuele kracht, die hem zo inspireerde tot zowel de surrealisten als de beroemdste Spaanse architect. Je leert over een reeks keerpunten in zijn carrière, waaronder een project in Manhattan, de laatste opdracht van zijn beschermheer, Eusebi Güell, en zijn eerste architectonische stappen met de Sagrada Família.

Alle gidsen zijn praktiserende architecten, van wie de meesten ook hoogleraren architectuur en architectuurcritici zijn. Dit brede spectrum van kennis over een enorm scala aan onderwerpen zal u helpen om een diepgaand inzicht te krijgen in de bezochte gebouwen. Aan het einde van de wandeling ontvang je een gids geschreven door het gepassioneerde team van de lokale partner met suggesties voor plekken om wat te drinken en architectuur te bewonderen.
Inbegrepen
  • Architecturale stadsgids
  • Begeleide tour

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet bij de sculptuur van Joan Brossa, gelegen voor de Comedia Cinema op de kruising van Passeig de Gràcia en Gran Via.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Het weer in Barcelona is meestal erg mooi, maar het wordt aanbevolen om geschikte kleding mee te nemen voor alle weersomstandigheden. Tours worden alleen geannuleerd als het weer een veiligheidsrisico vormt.
• De hele tour is rolstoeltoegankelijk.
• Je gaat de gebouwen niet binnen.

Vanaf € 38 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

Barcelona Architecture Walks

Product ID: 371315