1. Spanje
 2. Catalonië
 3. Barcelona
 4. Barri Gòtic

Barcelona: Picasso en Gotische wijk VR-rondleiding met gids

Product ID: 49839
Bekijk gallery
Milieucertificaat
Sla de wacht bij uw bezoek aan het Picasso-museum en ontdek de band tussen Picasso en Barcelona. Ga naar de kern van Barcelona, waar de stad 2000 jaar geleden werd opgericht, en geniet van een unieke virtual reality-tour door de Gotische wijk met een…
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2,5 uur
Begintijd 09:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Geniet van prioritaire toegang in het Picasso-museum in Barcelona
 • Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van de Gotische wijk tijdens een rondleiding
 • Vertrek op eigen gelegenheid om La Rambla en Plaça Catalunya te verkennen
 • Ervaar de oude stad door een 3D-bril te delen tijdens de wandeling
Volledige beschrijving
Het Picasso-museum en de omliggende wijken Gothic en Ribera in Barcelona getuigen van de hechte band tussen de kunstenaar en de stad. Tijdens deze 2,5 uur durende wandeling leert u meer over deze band en geniet u van de charmante hoeken en verborgen pleinen van de Gothic Quarter op een unieke virtual reality-ervaring.

Bewonder de façade van de gotische kathedraal die 6 eeuwen duurde om te bouwen vanaf het begin in de 13e eeuw. Bekijk de overblijfselen van de Romeinse muur op Plaça Ramon Berenguer.

Geniet van skip-the-line toegang tot het Picasso Museum en laat je inspireren door de eerste stappen van Pablo Picasso als artiest. Het museum is de sleutel tot het begrijpen van de ontwikkeling van deze jonge kunstenaar in de jaren 1887-1901.

Wandel door Plaça del Rei, een middeleeuws wonder met de toren van koning Martí, de 15e-eeuwse kapel van Santa Àgata en de 14e-eeuwse Saló del Tinell. Er wordt gezegd dat de katholieke vorsten, Ferdinand en Isabela, Columbus hier ontvingen bij zijn terugkeer uit Amerika.

Je gaat dan naar de Gothic Quarter voor je virtual reality-tour. Dit is de kern van de stad, waar het 2000 jaar geleden allemaal begon. Tijdens deze tour maak je 3 stops om terug te reizen in de tijd naar het Romeinse tijdperk en een beter begrip van de oorsprong van de stad. Daarvoor bekijk je de straten met een virtual reality-bril. Wat zal je zien? De eerste stop is de Romeinse Tinctoria, waar stoffen werden geverfd - een belangrijk bedrijf, omdat de kleur van je kleding een aanduiding was van rang of rol in de Romeinse samenleving. De tweede halte is het Temple de Augustus-forum. Dit was een groot openbaar plein dat in het centrum van het stedelijke leven in het Romeinse Barcelona stond. Je gidsen zullen je de geheime geschiedenis van het interieur uitleggen. Ten slotte is de derde stop het Romeinse muur en aquaduct van Moncada. Als belangrijk handelscentrum werd de Romeinse "Barcino" beschermd door indrukwekkende stadsmuren en bewaterd door het aquaduct van Moncada.
Inbegrepen
 • Toegangsprijs Picasso Museum
 • Gelicentieerde gids
 • Whisperradiogids
 • Apparatuur voor virtual reality
Niet inbegrepen
 • Pick-up en drop off
 • Eten en drinken
 • Toegangsprijzen bij andere attracties

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ontmoet elkaar voor Hotel Olivia Plaza in Plaça Catalunya 19. Zorg dat je minstens 15 minuten voor vertrek bent en zoek een oranje paraplu.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Cancelation beleid: tot 24 uur voor de tour start tijd, kunt u de dag te wijzigen of de tocht geheel te annuleren. In het geval van annuleringen minder dan 24 uur voor de tour, zal 100% van de kosten in rekening gebracht

Vanaf € 34 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 65 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,7/5
organisatie
4,7/5
prijs / kwaliteit
4,6/5
veiligheid
4,8/5

Georganiseerd door

Barcelona Guide Bureau

Product ID: 49839