Meer foto's

Vanaf € 32,50 per persoon

Barcelona te fiets: tapas en sightseeing

Product ID: 24374
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Fiets naar het monument van Barcelona en meesterwerk van Gaudi: de Sagrada Familia
  • Zie de oude haven, de Gotische wijk en het Olympisch dorp
  • Rijden door het Parc de la Ciutadella en langs de Arc de Triomf
  • Proef van de heerlijke Spaanse keuken bij een tapasbar
Overzicht
Neem een fietstour van Barcelona! Rij door de vele parken van de stad, de oude Gotische Wijk en langs Gaudi's nog steeds onafgemaakte kathedraal, de Sagrada Familia. Stop dan bij een traditionele tapasbar voor wat kleine gerechten en een drankje!
Wat te verwachten
Op deze tour zul je zowel de meest beroemde hoogtepunten van Barcelona bekijken als de minder bekende, maar even indrukwekkende, bezienswaardigheden van de Catalaanse hoofdstad. In drie uur zul je veel van de meest indrukwekkende pleinen, gebouwen en artistieke schatten van deze verbazingwekkende stad ervaren en over de geschiedenis van Barcelona, haar inwoners en hun manier van leven leren.

De groep zal bestaan uit maximaal 15 deelnemers. Op een ongehaast tempo zul je naar de oude haven rijden, door de smalle straten van de Gotische Wijk, naar het art nouveau district Eixample, door het betoverende Parc de la Ciutadella, de Arc de Triomf en natuurlijk de wereldberoemde Sagrada Familia, historisch monument en meesterwerk van de beroemde Catalaanse architect, Antoni Gaudi. Onderweg zul je genoeg tijd hebben om foto's te maken en naar de vermakelijke anekdotes van jouw tourgidsen te luisteren.

Naast alle interessante informatie die je zult ontvangen over de stad zul je ook handige tips krijgen, zoals over wat de beste plekken zijn om uit eten te gaan en welke musea je niet moet missen.

Tijdens de tour zul je stoppen voor een pauze in een van de beste tapasbars in de stad, waar je de typische Spaanse cuisine zult ervaren. Deze tour is ideaal om een goede indruk te krijgen van de Catalaanse hoofdstad in een korte tijd. Mis deze fantastische tapastour per fiets niet!

Tip: boek jouw tour aan het begin van je vakantie in Barcelona zodat je gebruik kunt maken van de aanbevelingen van jouw tourgids!
Inbegrepen
  • Huurfiets
  • Engelse tourgids
  • Een maaltijd in een tapasbar (3 tapas en 1 drankje)
Trefpunt

Plaza de la Llana 3, 08003, Barcelona (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (185 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Baja Bikes

Product ID: 24374