Meer foto's

Vanaf € 22 per persoon

Barcelona tour: Picasso wandeltocht & Picasso Museum

Product ID: 22736
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels, Frans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Fantaseer over de creatieve bijeenkomsten in Picasso's tijd tijdens het bezoek aan het café Els Quatre Gats in het hart van Barcelona
  • Treed in de voestappen van Picasso, en bekijk de kunstacademie Llotja de Mar waar Picasso zijn studie heeft gevolgd
  • Bewonder het werk van de kunstenaar in het Picasso Museum, zie hoe zijn schilderstijl veranderde en volwassener werd
  • Bekijk het enige publieke werk van Picasso op de gevel van het gebouw van de Vereniging van Architecten
Overzicht
Ontdek het Barcelona van Picasso door in de voetstappen van deze kunstenaar te treden. Verken de oude woonwijk van de beroemde schilder en diens geliefkoosde plekjes per voet en geniet van een rondleiding in het Picasso Museum en bekijk zijn eerdere werk.
Wat te verwachten
Verdiep je in de wereld van Picasso en bewonder zijn werk tijdens jouw ontdekkingstocht door het boheemse Barcelona gedurende deze 2 uur durende wandeltocht.

Ontdek de buurt waar Pablo Picasso heeft geleefd, en zet dat beeld terug in de tijd aan het begin van de vorige eeuw. Leer over de achtergrond en afkomst van deze beroemde, excentrieke Spaanse schilder. Jouw gids zal annekdotes vertellen over de vrienden van Picasso en gebeurtenissen die van invloed zijn geweest op zijn leven en artistieke carrière.

Bezoek het café-restaurant Els Quatre Gast, dé ontmoetingsplek voor intellectuelen ten tijde van Picasso. Bewonder ook de versierde stroken op de gevel van het gebouw van de Vereniging van Architecten, het enige publieke kunstwerk dat Picasso maakte. Bekijk het gebouw Llotja de Mar, de kunstacademie waar Picasso zijn studie heeft gevolgd en het Picasso Museum dat de belangrijkste kunstwerken van Picasso uit zijn jeugd en beginjaren in zijn collectie heeft.

Gedurende het tweede uur van jouw tour, krijg je een rondleiding door het Picasso Museum. Bekijk de belangrijkste collectie kunstwerken van Picasso van zijn jeugdjaren en beginjaren, die de verandering in zijn schilderstijl weergeven, van klassiek naar het kubisme.

Het Picasso Museum is gehuisvest in een historisch gebouw niet ver van de laaste werkplek van Picasso voordat hij naar Parijs ging. Hoogtepunten van het museum zijn een aantal latere kunstwerken van Picasso, zoals de serie die Picasso maakte op basis van zijn interpretatie van het schilderij van Diego Velazquez 'Las Meninas' uit 1957, maar ook zijn keramieken en gravuren.
Inbegrepen
  • Inbegrepen:
  • Rondleiding door boheems Barcelona
  • Rondleiding door Picasso Museum
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
Aanvullende informatie:
De tour start niet op de volgende data: 1 en 2 januari; 6,8, 26 en 26 december; 1 mei; 11 september
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (75 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Turisme de Barcelona

Product ID: 22736