Toegangsticket

Barcelona: voorrangsticket voor het Aquarium

Barcelona: voorrangsticket voor het Aquarium

Activiteitenaanbieder: L'Aquàrium de Barcelona

Vanaf € 25 per persoon

Bezoek het unieke Aquarium van Barcelona en ga meteen naar binnen met het voorrangsticket. Ervaar het spectaculaire Oceanarium terwijl je door een glazen tunnel tussen de haaien loopt. Leer meer over de zeebodem en het belang van water voor de planeet.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Profiteer van toegang met voorrang tot het Aquarium van Barcelona
 • Bekijk verschillende mediterrane en tropische aquaria, met wel 450 verschillende soorten
 • Loop tussen de haaien in het Oceanarium
Volledige beschrijving
Het Aquarium van Barcelona bevindt zich in Port Vell, de oude haven van de stad. Het is 's werelds belangrijkste educatieve recreatiecentrum gewijd aan het onderwaterleven van de Middellandse Zee. Boek een voorrangsticket en omzeil de wachtrijen voor deze unieke attractie die al door meer dan 14 miljoen mensen bezocht werd. Het aquarium is de plek bij uitstek om meer te weten te komen over de zeebodem en de vele soorten die daar leven. Bekijk allerlei tropische en mediterrane aquaria, waarin 11.000 dieren zwemmen van zo'n 450 verschillende soorten. Het allerspectaculairst is toch wel het immense Oceanarium, 5 meter diep en met een doorsnede van wel 36 meter. Rondom het Oceanarium loopt een doorzichtige tunnel van 80 meter lang, zodat je tussen haaien, goudbrasems, murenen, zonnevissen en nog veel meer soorten kunt lopen. Je ticket geeft je ook toegang tot de permanente tentoonstellingen Planeta Aqua en Explora! die het belang van water in de evolutie van de aarde laten zien. Hier kunnen kinderen de onderwaterwereld ontdekken met al hun 5 zintuigen. Na je bezoek kun je nog even nagenieten in het café, de winkel of gebruikmaken van een van de andere faciliteiten. 
Inbegrepen
 • Toegang zonder wachtrij tot het Barcelona Aquarium
 • Extra activiteiten

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 3875 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Een heel aangenaam bezoek, op sommige plaatsen een beetje te druk, omdat veel bezoekers lang voor de tanks blijven, waardoor anderen soms zelfs niet in de buurt komen om te zien. Het zou een goede zaak zijn om transportbanden zoals die van de haaientank voor de andere tanks te installeren om dit fenomeen te voorkomen en iedereen te laten zien.

Verder lezen

26 augustus 2022

Vond het niet leuk om eerlijk te zijn ... kleine ruimtes ... het is alleen de haai die het misschien waard is ... grappig dat ze een gratis foto nemen bij de ingang ZONDER VERPLICHTING en dan ineens overhandigen ze je foto na de tour als je het leuk vindt het is 12 EURO zo niet, dan hoef je het niet te nemen, niemand zal zeker nee zeggen...

Verder lezen

21 augustus 2022

We hebben de aquaria van Brest en Monaco kunnen bezoeken die echt de omweg waard zijn. Naast het aquarium van Barcelona is het saai en om weinig interesse te wekken (tour gedaan in minder dan een uur). Als uw verblijf bevoorrecht is, kunt u natuurlijk andere bezoeken omdat de toegangsprijs niet te verwaarlozen is voor een gezin van 4 personen. Als u een bezoek brengt, bespaart het skip-the-line ticket u lang wachten.

Verder lezen

15 augustus 2022

Product ID: 61515