Meer foto's

Vanaf € 8,50 per persoon

Bezoek aan de Freixent kelders vanuit Barcelona

Belangrijke Informatie
Duur
1.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ga op een rondleiding van de historische Freixenet wijnkelders
  • Kom te weten hoe een aantal van de beste cava's in Catalonië gemaakt worden
  • Doe mee aan een proeverij van de Freixenet cava
Overzicht
Ga op een rondleiding van de Freixenet wijnkelders en bezoek de ondergrondse kelders en kom meer te weten over het maken van de lekkere Catalaanse cava. Ontdek de familiegeheimen van deze traditionele wijnmakers en geniet van een Freixenet cava-proeverij.
Wat te verwachten
Activeer je smaakpapillen met beroemde mousserende wijn uit Catalonië tijdens deze 90-minuten durende rondleiding op de Freixenet wijngaarden. Begin de dag met een video over de geschiedenis van deze beroemde wijnmaker en ga vervolgens op een tour in de historische wijnkelders die dateren uit 1922. Hier kom je meer te weten over de nog altijd traditionele productie van Freixenet cava waar moderne technieken in opgenomen zijn.

Aansluitend maak je een ritje op een treintje door de moderne kelders die dateren uit de jaren 70 en 90, waarna je een bezoekje brengt aan de productieruimtes.

Ter afsluiting van de tour, krijg je de kans om te genieten van deze magnifieke, koele cava. Je krijgt ook nog de kans om de Freixenet winkel Dolores Ferrer te bezoeken, waar je cava's kan kopen, wijnen uit de hele wereld en andere producten van topkwaliteit die met de wijnwereld geassocieerd worden.
Inbegrepen
  • Rondleiding
  • 1 glas cava proeven
Niet inbegrepen
  • Proeven van andere producten
Trefpunt

Ontmoet ons bij de Freixenet kelders! Met de trein: De beste manier om bij Freixenet te komen vanuit Barcelona is met de trein. Vanaf de stations Barcelona Plaça Catalunya of Sants, moet je de trein nemen richting Vilafranca del Penedés of Sant Vicenç de Calders, en uitstappen bij het station van Sant Sadurní d'Anoia. Je vindt ons direct naast het station. De treinreis van Barcelona naar Sant Sadurnì duurt circa 50 minuten. Met de auto: Vanuit Barcelona, neem de AP-7 of AP-2 richting Lérida/Tarragona en neem de afslag 27 - Sant Sadurní d’Anoia (40 kilometer – zo'n 40 minuten).

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (41 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Freixenet

Product ID: 734