Meer foto's

Vanaf € 25 per persoon

Camp Nou Ervaring: F.C. Barcelona Museum en rondleiding

Product ID: 1227
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ervaar de Barça-passie op Camp Nou, het thuisstadion van FC Barcelona
 • Loop door de geschiedenis van Barcelona terwijl je door Camp Nou loopt
 • Geniet van het panoramische uitzicht van het stadion
 • Bezoek het FC Barcelona museum
 • Verdiep je in de splinternieuwe audiovisuele multimedia zone
Overzicht
Volg de legendarische spelers van FC Barcelona en ervaar de Barça-passie tijdens deze 1,5-uur durende rondleiding, een must voor ware voetbalfans! Ontdek Camp Nou, het grootste stadion in Europa en bezoek het museum om meer te leren over FC Barcelona.
Wat te verwachten
Verwen jezelf of de voetbalfanaat in jouw leven met een 1,5-uur durende rondleiding van Camp Nou, het grootste Europese voetbalstadion, en bezoek het clubmuseum. Treed in de voetsporen van legendarische voetballers van Futbol Club Barcelona zoals Kubala, Cruyff, Maradona, Guardiola, en Ronaldinho.

De rondleiding van het moderne museum begint met grote interactieve wanden, nieuwe glazenkasten en een grote collectie objecten die de geschiedenis van FC Barcelona illustreren en uitleggen wat Barça tot “meer dan een club” heeft gemaakt.

Daarna word je door het stadion zelf rondgeleid. De Camp Nou Ervaring neemt je mee in de voetstappen van de spelers die haar geschiedenis schreven en bezoekers kunnen de ware Barça-passie proeven door de meest symbolische plekken van Camp Nou te bezoeken, waaronder de kleedkamer van de bezoekers en de tunnel naar het veld, waar je een mooi panorama van het hele stadion in je op kan nemen.

Bezoek de tv-studio, de gemengde zone, de perskamer en de commentaarcabines. De rondleiding eindigt op de tweede verdieping waar je de fascinerende multimedia zone kan bezoeken, die in januari 2010 gerenoveerd is en waar leden en bezoekers bijzonder enthousiast over zijn. De aangeraden duur van een bezoek bedraagt circa 1,5 uur.

Houd er rekening mee dat voucher moet worden omgewisseld in het centrum van Barcelona voorafgaand aan toegang tot het museum.
Inbegrepen
 • Entreeprijs museum
 • Interactief bezoek aan Camp Nou
Niet inbegrepen
 • Audiogids
 • Extra's (optioneel)
 • Vervoer van/naar hotel
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Voor het ophalen van je voucher dien je een geldig identiteitsbewijs naar het kantoor van Julia Travel, op Carrer de Balmes 5, te brengen (paspoort of rijbewijs). (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Om bouwtechnische redenen, en wegens het grote aantal trappen dat deel uitmaakt van de rondleiding, is de Camp Nou rondleiding niet geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap.

• Bij het inwisselen van je voucher voor je entreekaart dien je een geldig identiteitsbewijs mee te brengen (identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs).

FCB behoudt het recht om het programma of de tour te wijzigen vanwege wedstrijden, trainingen of speciale evenementen. Je wordt hierover geïnformeerd voor je bezoek.

Speciaal programma:

Wedstrijddagen La Liga of de Spaanse beker wedstrijden: de tour is niet beschikbaar. Maar het museum is geopend tot 3 uur voor aanvang van de wedstrijd (met een stadion bezoek van de tweede tier inbegrepen).

Op Champions League wedstrijddagen is de tour niet beschikbaar. Verder is alleen de 1e verdieping van het museum toegankelijk tot 15:00 uur. De dag voor de wedstrijd wordt de route van de tour aangepast (2e verdieping niet toegankelijk).
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (765 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Julia Travel Gray Line Spain

Product ID: 1227