Barcelona
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 attracties met de Barcelona Card

Naast korting op tours, restaurant, spa's en veel meer biedt de officiële stadspas van Barcelona ook gratis toegang tot veel van de beste musea. Hier vijf attracties en bezienswaardigheden die je niet wil missen!

 • Joan Miró Foundation

  1. Joan Miró Foundation

  Tegen het eind van zijn leven richtte Joan Miró een stichting op om jonge kunstenaars te stimuleren en zijn eigen werk tentoon te stellen. Het resultaat is een must-see voor liefhebbers van kunst.

 • CosmoCaixa

  2. CosmoCaixa

  Wetenschapsmuseum CosmoCaixa is een plek om je eindeloos te verwonderen. Met een planetarium en leuke, interactieve tentoonstellingen is het de perfecte plek om met het hele gezin naartoe te gaan.

 • Botanische tuin van Barcelona

  3. Botanische tuin van Barcelona

  Ontdek planten van over de hele wereld in de prachtige "Jardí Botànic," die gevestigd is in het schilderachtige landschap van de Montjuïc.

 • Centre de Cultura Contemporània Barcelona

  4. Centre de Cultura Contemporània Barcelona

  Het programma verandert constant, dus je zou het Centre 100 keer kunnen bezoeken en je nooit vervelen! Het CCCB kijkt vooruit en behandelt de meest interessante hedendaagse concepten.

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya

  5. Museu Nacional d'Art de Catalunya

  Als het hele Catalonië-verhaal je verwart, zorg dan dat dit museum je eerste halte is in Barcelona. De tentoonstellingen vertellen de geschiedenis van Catalonië, van de Romeinse tijd tot de 20ste eeuw.

Plan je bezoek

 • Haal je het geld eruit?

  De Card biedt korting op veel attracties, maar gratis toegang is voornamelijk voorbehouden aan musea. Als je van plan bent je onder te dompelen in kunst en geschiedenis, kun je er dus een hoop geld mee besparen. Als musea niet echt jouw ding zijn, check dan even welke kortingen worden geboden op activiteiten (van tours tot proeverijen tot flamencoshows), en reken voor jezelf uit of je ermee bespaart. Je kunt er ook mee reizen in het OV, dus reken dat zeker mee, maar misschien is de HOLA BCN-card geschikter voor jouw bezoek.

 • Wat is een Hola BCN-card?

  Met de Hola BCN-card maak je onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer, maar betaal je niet voor attracties waar je niet naartoe wil. Perfect als je Barcelona op geheel eigen wijze wil verkennen!

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 8.099 beoordelingen

Super fijn ticket, je pakt heel makkelijk de metro of bus en verplaatst je zo snel tussen leuke bestemmingen in Barcelona. Wel was het niet helemaal duidelijk dat je met dit ticket ook het ov vanaf het station kan nemen.

Alleen moest ik een nieuwe kaart ter plekke kopen mijn kaart was op eerste dag al gestolen met telefoon jammer genoeg en bankpas

Goed geregeld ov in Barcelona. Vooral handig dat je da kaart direct kan gebruiken on van vliegveld naar binnenstad te gaan .

heel gemakkelijk in aankoop en heel praktisch ter plaatse, afhalen op de luchthaven en direct weg met de metro, super

Het werkt goed. Wel is het lastig om het ticket op te halen op een paar geslecteerde plekken in de stad.