Barcelona
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.110 beoordelingen

De kajaktocht was erg indrukwekkend! Wij hadden een leuke gids (Nicholas) die ons duidelijke instructies gaf. Het kajakken was geweldig. Helaas was er niet zoveel tijd om te snorkelen, maar het kajakken was zo leuk dat wij hier zelf geen last van hebben gehad. De lunch viel wel een beetje tegen, dit was een belegd broodje in folie met een appel. Maar al met al zeker je geld waard.

Heerlijke actieve dag midden in mooie natuur

Als je een dagje de stad uit wil is dit aan absolute aanrader. Met onze meiden van 10 en 14 een paar uur kayaken in de branding, springen van kliffen en snorkelen tussen de vissen en een mooie octopus. Zo'n dag die je nooit meer vergeet! Oh ja en gids Tim is een ontspannen fijne vent die perfect Engels praat!

Was indrukwekkend en mooi, maar het eigenlijke klooster niet kunnen betreden, enkel de adembenemende kerk. Gids was heerlijk en gaf uitleg van het moment dat de bus vertrok (ong.1 uur). Plaats in de bus was een beetje krap

Heel goed georganiseerd, mooie goed verzorgde paarden en een leuke enthousiaste gids. Lekkere Catalaanse lunch. Echt een aanrader voor wie eens wat anders wil en de bergen bij Barcelona wil ontdekken.

Sterke en gemotiveerde gids Albert. Eerst wat uitleg tijdens wandeling naar bus en daarna een goede uitleg over Barcelona in de bus. Ook het bezoek aan Montserrat wat sterk met een degelijke uitleg.