Barcelona
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.110 beoordelingen

De kajaktocht was erg indrukwekkend! Wij hadden een leuke gids (Nicholas) die ons duidelijke instructies gaf. Het kajakken was geweldig. Helaas was er niet zoveel tijd om te snorkelen, maar het kajakken was zo leuk dat wij hier zelf geen last van hebben gehad. De lunch viel wel een beetje tegen, dit was een belegd broodje in folie met een appel. Maar al met al zeker je geld waard.

Super goed georganiseerd! Goeie en professionele begeleiding!

Ik heb deze excursie samen met mijn kinderen gedaan. We werden in groepjes van 12 verdeeld. We hadden een hele leuke groep en voor ons was het één van de leukste dagen van onze reis. Ook de begeleiders waren zeer professioneel en hartelijk!

Was indrukwekkend en mooi, maar het eigenlijke klooster niet kunnen betreden, enkel de adembenemende kerk. Gids was heerlijk en gaf uitleg van het moment dat de bus vertrok (ong.1 uur). Plaats in de bus was een beetje krap

Heel goed georganiseerd, mooie goed verzorgde paarden en een leuke enthousiaste gids. Lekkere Catalaanse lunch. Echt een aanrader voor wie eens wat anders wil en de bergen bij Barcelona wil ontdekken.

Sterke en gemotiveerde gids Albert. Eerst wat uitleg tijdens wandeling naar bus en daarna een goede uitleg over Barcelona in de bus. Ook het bezoek aan Montserrat wat sterk met een degelijke uitleg.