Kies data

Dagtrip vanaf Barcelona

  • Dagtochten
57 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 4

Veelgestelde vragen over Barcelona

Welke topattracties zijn een must-see in Barcelona?

De topattracties in Barcelona zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Barcelona?

Overzicht activiteiten in Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.110 beoordelingen

Dit is een geweldige reis om toe te voegen aan uw reisschema wanneer u Barcelona bezoekt. Mijn groep en ik deden de halve dag naar Montserrat en een wijn- / tapasreis die goed werkte omdat we plannen hadden voor later op de dag. Maar als je kunt, zou ik de hele dagtocht aanraden om echt de ervaring en het landschap in je op te nemen. Heel mooi. Nerea was super behulpzaam en deskundig. Ze is zo'n geweldige gids met een geweldig gevoel voor humor. Geloof alles wat ze zegt! Super handig!

De bus was comfortabel en onze gids was zeer behulpzaam en vriendelijk. We gebruikten oorstukken om hem duidelijk te horen voor onze oriëntatietour. We vroegen om een kaartje om de zwarte Madonna te zien zodra we daar aankwamen en de eerste beschikbare tijd was meer dan twee uur rijden, wat goed werkte omdat we tijd hadden om rond te kijken en de berg op te lopen (of er is een kabelbaan om op te staan) en ook naar beneden). We hebben genoten van een bezoek en het uitzicht was prachtig.

Het was een erg leuke dagtocht, met een goede organisatie. Met vragen kon je altijd bij de gids terecht. We hebben veel interessante dingen gezien en zouden zeker weer boeken. De chauffeur, Pedro, reed heel veilig. De coach had alle comfort. Er werd altijd rekening gehouden met een bezoek aan het toilet. U dient zelf voor drinken en eten te zorgen. Alex, de gids, was er altijd met raad en daad. Zijn Engels is perfect. Jammer dat de tour niet in het Duits is.

Deze ervaring was geweldig, de gidsen waren zeer deskundig, beantwoordden alle vragen en gaven suggesties! Ik wou dat de Dali Museum-tour langer was geweest met de gids in plaats van te stoppen bij de grote ingang van het museum, in de kamer waar Dali begraven ligt.

Erg leuk, zeer goede begeleiding, lunch niet speciaal. Wijn weer wel erg lekker en leuk.