Kies data
Barcelona

Fietstours

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten
  • Andere belevingen
35 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 35

Veelgestelde vragen over Fietstours in Barcelona

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in Barcelona?

Welke Fietstours in Barcelona nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.892 beoordelingen

De E-bike tocht dwars door Barcelona langs allerlei hotspots was super! De E-bikes waren ook echt topfietsen. De kabelbaantocht was komen te vervallen door drukte, of dat waar is weet ik niet maar het fietsen was zo leuk! Vooral de berg op en af, prachtig! De boottocht voert je langs een deel van de haven en langs de kustlijn, je krijgt een mooie indruk van de stad. De kapitein geeft verder geen toelichting. Het trefpunt is wat apart beschreven wij en de andere deelnemers waren wat aan het zoeken want er staan 2 adressen in de mail. Het juiste trefpunt is Carrer del Judici 3 en dat is ook de E bike winkel! Om klokslag 10 uur gingen de luiken van de winkel open en kwam de gids aangelopen. Vanaf metrostation Bareceloneta is het 10 minuten flink doorlopen. Google maps brengt je er zo.

Zeer de moeite waard. Vooral de fietstocht. Talón relajado op een elektrische fiets. Gids Marc liet veel high / lights zien en plekjes die de moeite waard waren. Hij wist veel over de stad te vertellen. Dat geeft een beeld van Barcelona. Er staat een zeiltocht, maar dit was een catamarán con gesloten zeil. Wel leuk om vanaf het water en ook vanaf de kabelbaan Barcelona te zien. Neem vooral wat te drinken en te eten mee voor onderweg. Este es un programa gevuld.

Superleuke tocht. Loc is makkelijk te vinden. Julietta is een leuke gids. Boottocht lukte gisteren niet ivm de tijd. Dus kregen we de kaartjes en kon je een uur na de tocht al terecht op de boot. Wij gaan over 2 dagen een tocht doen met de boot. Verder fijne fietsen ( electrisch) en de kabelbaan was ook erg leuk. Fijne groep. Thx

We did the tour today, Julia was our guide. It was amazing! Thanks Julia, you are born to be a guide, we will recomment other visitors of Barcelona too do this great tour.

Hartstikke leuk om op deze manier de omgeving te verkennen. Materiaal was dik in orde of werd opgelost. Leuke gids die ons ook de ruimte gaf zelf te ontdekken