Meer foto's

Vanaf € 0 per persoon

Gaudì gratis wandeltocht in Barcelona

Product ID: 14110
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek hoe Gaudi aan de architectuur van Barcelona heeft bijgedragen tijdens deze gratis wandeltocht
 • Met hun kennis en persoonlijkheid, zal ons team van 6 professionele lokale gidsen er alles aan doen om je ervaring interessanter en leuker te maken
 • De tour begint op Plaça Reial, één van de indrukwekkendere pleinen van de stad, waar ook één van Gaudí's gebouwen uit zijn beginjaren staat
 • Ontdek Palau Güell, het herenhuis van zijn beschermer en zijn eerste meesterwerk
 • Betreed het bourgeois paradijs en Barcelona's meest trendy boulevard: Passeig de Gràcia
 • Verbaas je over Casa Batlló en Casa Milà waar je de genialiteit van Gaudí werkelijk kan voelen
 • Neem de Sagrada Familia in je op, het project van zijn leven en één van de symbolen van de stad
 • Aan het einde van je tour, moet je niet vergeten je gids te vragen waar de lokalen eten, drinken en wat verder te bekijken
Overzicht
Ga op een gratis wandeltocht langs de excentrieke architectuur van Gaudí en ontdek zijn meest magische gebouwen in Barcelona. Bewonder meesterwerken zoals Casa Batlló en Casa Milà. Sluit de tour af bij zijn onafgewerkte Sagrada Familia.
Wat te verwachten
Ga op een gratis 2,5-uur durende wandeltocht van Barcelona en laat je door de stad leiden langs de excentrieke architectuur van Antoni Gaudi. Je zal een aantal van zijn meest onconventionele gebouwen bezoeken, samen met een gedreven gids die je fascinerende verhalen zal vertellen. Tijdens de tour zal je ontdekken wat “Star Wars,” lolly's en Gaudí gemeen hebben en zien of hij een genie of een gek was.

Laat je leiden door je gids tijdens deze informatieve wandeling door het moderne gedeelte van de stad waar je een aantal van Gaudi's meesterwerken kan bewonderen. Tevens inbegrepen in deze tour zijn twee korte ritjes op de metro city van Barcelona, naar de modieuze wijk Eixample.

Kom meer te weten over het ongewone leven van Gaudí en ontdek zijn meest magische gebouwen, zoals Casa Batlló en Casa Milà aan Passeig de Gràcia. Sluit je tour af in de monumentale Sagrada Familia en ontdek wat er met Gaudì's plannen om hem af te bouwen is gebeurd. De tour biedt je een geweldige inleiding tot de genialiteit van Gaudí terwijl je de "modernistische" gebouwen van Eixample bewondert.

Deze tour is op fooi-basis. Aan het einde kan je zelf beslissen hoeveel je aan de gids wilt geven, afhankelijk van hoe tevreden je over de tour was.

Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen houden we het aantal deelnemers bewust laag. Als je geen reservering hebt, zorg dan dat je minstens 20 minuten voor aanvang van de tour op het trefpunt bent of bel ons om zeker te zijn dat je mee kan op de tour.
Inbegrepen
 • Professionele Engelssprekende lokale gids
Niet inbegrepen
 • Vervoer (2 korte ritjes op de metro)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Ontmoet op Plaça Reial, naast de fontein (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Tijdens deze tour bezoek je de gebouwen niet van binnen
• Gelieve voor groepen van 9 of meer een privétour te boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (385 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Runner Bean Tours

Product ID: 14110