Barcelona
Groepsactiviteiten

Barcelona: as melhores coisas para fazer

Deseja descobrir tudo o que há para fazer em Barcelona? Clique aqui para uma lista completa.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 10.191 beoordelingen

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Over de markt lopen, daar je ingrediënten scoren was een haastige bezigheid. Snel naar het viskraampje en snel uit de markt. In gezwinde pas naar de plek waar we leuk en gezellig gezamenlijk de paella koken. Leuk en een aanrader.

Lekker uitwaaien en even weg uit de hitte van de stad! Onze tocht was verplaatst naar begin van de avond en we hadden prachtig (foto) licht.

Verschillende talen beschikbaar, degelijke uitleg, genoeg tussenstops en wachttijden (niet langer dan 10 minuten wachten tot volgende bus)

Heel makkelijk om Barcelona te verkennen. Bij mooi weer heb je goed zicht op de omgeving. Benedendeks is het uitzicht een stuk minder.