Barcelona
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Top 5 redenen om een hop on, hop off bustour door Barcelona te maken

Barcelona is een bruisende stad met enorm veel hoekjes die het verkennen waard zijn. Met een Hop on, hop off bustour kom je langs alle belangrijke plekken in de stad en stap je uit waar je wil. De beste manier om Barcelona en haar bezienswaardigheden en attracties te ontdekken!

 • Zie Barcelona op je eigen tempo

  1. Zie Barcelona op je eigen tempo

  Als je een Hop on, hop off bustour boekt, weet je dat je de hele stad op je gemak zal zien, eventueel zelfs vanaf het dakterras van de bus. En je stapt uit waar je wil!

 • Wees spontaan

  2. Wees spontaan

  Maak gebruik van de mogelijkheid om uit te stappen en bezoek spontaan de plekken die jou interesseren.

 • Leer over de geschiedenis van Barcelona

  3. Leer over de geschiedenis van Barcelona

  Op een bustour met gids leer je meer over deze betoverende stad.

 • Je ziet meer

  4. Je ziet meer

  Veel meer dan wanneer je zou wandelen! Niet alleen leg je meer kilometers af, je hebt ook een breder gezichtsveld om alles in je op te nemen.

 • Wees lief voor je voeten

  5. Wees lief voor je voeten

  Wat is er heerlijker dan op je gemak te worden rondgereden? Bedenk in alle rust wat je volgende halte is en laad je voeten op.

Plan je bezoek

 • Wat is de beste tijd voor een bustour in Barcelona?

  De leukste plek is op het dak van een dubbeldekkerbus, en daar haal je het meeste plezier uit met de zon op je bol en een briesje in je haren. Wij raden dus een tour in de zomer aan, zodat je al rijdend door de stad ook je vitamine D-peil op niveau houdt.

Sightseeing in Barcelona

Möchten Sie alle Aktivitäten in Barcelona entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.515 beoordelingen

Geweldige activiteit! Zeker als je wat minder tijd te besteden hebt in de stad, is het een makkelijke en comfortabele manier om de belangrijkste bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft van dichtbij te kunnen bekijken. Heb dit samen met 12jarige dochter gedaan en hebben zo'n beestje alles kunnen zien wat we wilden. De audiogids makkelijk in gewenste taal in te stellen. Achterin de bus, onder een soort afdakje, zaten we wel wat fijner, hadden daar meer en mooier overzicht over alles vond ik zelf. De bus rijdt een groot rondje, dit duurt afhankelijk van verkeer (erg druk) wel idd die volle 2 a 2en half uur. Zijn zelf de hele rit blijven zitten, was ook goed te doen, je ziet zoveel! De opstapplaats is ook weer eindpunt, tussendoor simpel in en uit stappen en in augustus dus om de ong 7min een bus. De opstapplaatsen zijn op zich redelijk makkelijk te vinden en uiteraard zelf de keuze over waar je wilt zitten. Had dit voor geen goud willen missen en is het geld ervoor zeker waard!

Ideale manier om zonder blaren Barcelona te verkennen! De bussen rijden af en aan dus altijd een manier om te gaan zitten waar je graag wilt. Er is een NL talige audio aanwezig wat heel fijn is voor de kinderen. Er zijn 2 grote route`s die wij allebei in het geheel gedaan hebben en daarna bij de volgende ronde zijn uitgestapt wat we graag wilden zien. Enige nadeel is als je van te voren andere activteiten hebt geboekt je niet op de tijd kan rekenen. Dan kan je het beste met de metro, taxi of de benenwagen gaan. Ook rijden ze s`avonds niet al te lang door, dus houdt daar rekening mee. Verder helemaal TOP!

Heel makkelijk om Barcelona te verkennen. Bij mooi weer heb je goed zicht op de omgeving. Benedendeks is het uitzicht een stuk minder.

De route met camp nou is interressanter. (Oranje route) Voor beide routes zeker een volledige daguitstap tellen.

Super goed om Barcelona te leren kennen. Print wel jou voucher, anders accepteren ze je niet op de bus!