Barcelona
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 redenen om een hop on, hop off bustour door Barcelona te maken

Barcelona is een bruisende stad met enorm veel hoekjes die het verkennen waard zijn. Met een Hop on, hop off bustour kom je langs alle belangrijke plekken in de stad en stap je uit waar je wil. De beste manier om Barcelona en haar bezienswaardigheden en attracties te ontdekken!

 • Zie Barcelona op je eigen tempo

  1. Zie Barcelona op je eigen tempo

  Als je een Hop on, hop off bustour boekt, weet je dat je de hele stad op je gemak zal zien, eventueel zelfs vanaf het dakterras van de bus. En je stapt uit waar je wil!

 • Wees spontaan

  2. Wees spontaan

  Maak gebruik van de mogelijkheid om uit te stappen en bezoek spontaan de plekken die jou interesseren.

 • Leer over de geschiedenis van Barcelona

  3. Leer over de geschiedenis van Barcelona

  Op een bustour met gids leer je meer over deze betoverende stad.

 • Je ziet meer

  4. Je ziet meer

  Veel meer dan wanneer je zou wandelen! Niet alleen leg je meer kilometers af, je hebt ook een breder gezichtsveld om alles in je op te nemen.

 • Wees lief voor je voeten

  5. Wees lief voor je voeten

  Wat is er heerlijker dan op je gemak te worden rondgereden? Bedenk in alle rust wat je volgende halte is en laad je voeten op.

Plan je bezoek

 • Wat is de beste tijd voor een bustour in Barcelona?

  De leukste plek is op het dak van een dubbeldekkerbus, en daar haal je het meeste plezier uit met de zon op je bol en een briesje in je haren. Wij raden dus een tour in de zomer aan, zodat je al rijdend door de stad ook je vitamine D-peil op niveau houdt.

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.515 beoordelingen

Ideale manier om zonder blaren Barcelona te verkennen! De bussen rijden af en aan dus altijd een manier om te gaan zitten waar je graag wilt. Er is een NL talige audio aanwezig wat heel fijn is voor de kinderen. Er zijn 2 grote route`s die wij allebei in het geheel gedaan hebben en daarna bij de volgende ronde zijn uitgestapt wat we graag wilden zien. Enige nadeel is als je van te voren andere activteiten hebt geboekt je niet op de tijd kan rekenen. Dan kan je het beste met de metro, taxi of de benenwagen gaan. Ook rijden ze s`avonds niet al te lang door, dus houdt daar rekening mee. Verder helemaal TOP!

It's a perfect way to explore Barcelona. Keep in mind that you will need up to one day to just have both the red and blue tour without visiting any attractions. We have seen most of both routes, had a nice lunch and a drink at the late afternoon. The busses are solid, clean, and you have a good view from the upper floor. The information is in most common languages and it's ideal to learn more about this city

Handige manier om veel te zien en je door Barcelona te verplaatsen. De tours duren bijna twee uur.

Was gemakkelijk te vinden. Op het pleintje bij platja Catalunya staan alle hop on hop off bussen.

super vervoersmiddel, ziet in korte tijd veel , boven met open dak is echt heel leuk.