Barcelona Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 redenen om een hop on, hop off bustour door Barcelona te maken

Barcelona is een bruisende stad met enorm veel hoekjes die het verkennen waard zijn. Met een Hop on, hop off bustour kom je langs alle belangrijke plekken in de stad en stap je uit waar je wil. De beste manier om Barcelona en haar bezienswaardigheden en attracties te ontdekken!

Zie Barcelona op je eigen tempo

Zie Barcelona op je eigen tempo

Als je een Hop on, hop off bustour boekt, weet je dat je de hele stad op je gemak zal zien, eventueel zelfs vanaf het dakterras van de bus. En je stapt uit waar je wil!

Wees spontaan

Wees spontaan

Maak gebruik van de mogelijkheid om uit te stappen en bezoek spontaan de plekken die jou interesseren.

Leer over de geschiedenis van Barcelona

Leer over de geschiedenis van Barcelona

Op een bustour met gids leer je meer over deze betoverende stad.

Je ziet meer

Je ziet meer

Veel meer dan wanneer je zou wandelen! Niet alleen leg je meer kilometers af, je hebt ook een breder gezichtsveld om alles in je op te nemen.

Wees lief voor je voeten

Wees lief voor je voeten

Wat is er heerlijker dan op je gemak te worden rondgereden? Bedenk in alle rust wat je volgende halte is en laad je voeten op.

Plan je bezoek

Wat is de beste tijd voor een bustour in Barcelona?

De leukste plek is op het dak van een dubbeldekkerbus, en daar haal je het meeste plezier uit met de zon op je bol en een briesje in je haren. Wij raden dus een tour in de zomer aan, zodat je al rijdend door de stad ook je vitamine D-peil op niveau houdt.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Digitaal voucher wordt niet gebruikt om overal in te kunnen stappen

Digitaal voucher wordt niet gebruikt om overal in te kunnen stappen. Het doel is toch om efficiënter te werk te kunnen gaan door digitaal voucher te scannen. Duurt allemaal lang doordat ze weer kaartjes moeten printen.

Voor ons de beste manier om een stad te bezichtigen!

Wij deden al verschillende citytrips en vinden dit een ideale manier om de eerste dag(en) een overzicht te krijgen van alle bezienswaardigheden in de stad. De dagen erna bezoeken we dan wat ons echt de moeite leek.

Super vervoersmiddelen om alles te kunnen zien

Zondag was de marathon van Barcelona. Daardoor was het niet mogelijk om de tour de hele dag te doen, maar bij elke halte stond er een medewerker om je vragen te beantwoorden en alles in goede banen re leiden.

Barcelona: hop on, hop off-stadstour voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door Anoniem, 03/15/2016

Super om de stad vanuit de bus te beleven

Ik vond het super om de hectiek van de stad heel relaxt te beleven vanuit de bus. Alleen was het geluid niet goed te horen via de koptelefoon. Plug werkte bij sommige niet goed.

Barcelona: hop on, hop off-stadstour voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door Gerard, 07/22/2017

Super, stap op stap af zoals het moet zijn. Excellent!!!

Je kan erop en eraf :) wanneer je wil, waar je wil en dan tussen alle bezienswaardigheden. Met traditioneel transport zou dat niet lukken. En dan nog betaalbaar ook.

Barcelona: hop on, hop off-stadstour voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door Stefaan, 11/16/2015