Barcelona
Kooklessen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 429 beoordelingen

Over het algemeen slechts een uitzonderlijke ervaring en mijn favoriete deel van Spanje. De gids geeft een snelle rondleiding door de markt, we gaan terug en drinken sangria terwijl we de paella voorbereiden. De gids kookt de paella terwijl hij de geschiedenis / techniek erachter uitlegt en we kunnen ook onze eigen sangria maken. Aan het einde krijgen we een aantal heerlijke tapas en de paella. Dit is een enorm koopje voor 39 euro.

Een heerlijk ongedwongen sfeer, verse ingrediënten en de chef zet iedereen, ook de eventuele kinderen aan t werk. Leuk om te leren hoe een inktvis schoon gemaakt moeten worden, mossels ontdaan worden van de baard en langoustine gepeld.

Over de markt lopen, daar je ingrediënten scoren was een haastige bezigheid. Snel naar het viskraampje en snel uit de markt. In gezwinde pas naar de plek waar we leuk en gezellig gezamenlijk de paella koken. Leuk en een aanrader.

Echt goede ervaring start tot finish ... Stephan was een geweldige chef-kok en legde in detail uit hoe en waarom Alles in geweldige dagactiviteit en zou het iedereen aanbevelen

Super leuk en gezellig en de. Pealla was heerlijk. Ik hoop dat ik het recept thuis na kan maken