Barcelona Kunst & musea
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Kunst & musea in Barcelona

Bekijk alle Kunst & musea in Barcelona
Bekijk alle 671 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Fascinerende en indrukwekkend bezoek aan Sagrada Familia

Ons bezoek is gecombineerd met een audiotoer. Alles is indrukwekkend, de constructie, de details, de licht inval, de akoestiek. In een hoekje of aan de zijkant gaan zitten en het geheel op je laten inwerken, kijken, luisteren een fascinerende ervaring. Wij werden er stil van zo doordacht en gedetailleerd. Met onze kaartjes direct naar binnen en niet in de rij. Perfect

Leuk park Waren veel werkzaamheden kon niet overal bij.

Van hieruit prachtig uitzicht over Barcelona. Een plaatje was het. Jammer dat je niet overal bij kon. We hadden mooi weer en hebben daar genoten van de omgeving. Het is wel een vreselijke klim naar boven. Phoe hè? Het was het geld waard(zegt de hollander) ondanks dat we zo door konden lopen.

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell Beoordeeld door Jan, 11/05/2018

De Sagrada Familia bezoeken is een inspirerende ervaring geworden r

Alleen om de Sagrada te bezoeken zou ik naar Barcelona gaan. Wat prachtig en inspirerend is deze kerk toch. Voordeel dat het erg mooi weer was, zodat het zonlicht alle kleuren kon laten zien binnen. We hebben ontzettend genoten. Echt een must om mee te maken. Fantastisch.

Het gebruik van de audioquide in het engels is een aanrader

Sagrada familia is een super mooi bezienswaardigheid. Ik zou het gebruik van een audioguide sterk aanraden. Zo wordt je namelijk door het hele gebouw geleidt en krijg je de betekenis van het werk van Gaudi te horen.

Geweldige show en locatie, drankjes gigantisch duur.

Een simpel biertje kost 8 euro en een wijntje ook. Qua show en locatie was het heel leuk, al had de zaal wel een stukje authentieker mogen zijn!! Daarom vijfsterren, behalve als je er wat wilt drinken.

Barcelona: Theater Flamenco Zone B-tickets Beoordeeld door Thom, 10/29/2018