Barcelona Kunst & musea
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Kunst & musea in Barcelona

Bekijk alle Kunst & musea in Barcelona
Bekijk alle 655 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Sagrada Família: rondleiding met voorrang + toren Beoordeeld door Fonny, 14-03-2020

Hele fijne trip! Goed georganiseerd. Goede gids. Voldoende ruimte voor eigen verkenning. Verder hele aardige organisatie. Ik had een kostbaar item vergeten tijdens de trip op de locatie zelf, en de organisatie heeft ervoor gezorgd dat het binnen 2 dagen bij mij terug kwam! Zeer blij mee.

Vanuit Barcelona: excursie naar Montserrat Beoordeeld door Anoniem, 10-03-2020

Het is een geweldige ervaring om de Sagrada van binnen te mogen zien. Kijk niet alleen naar het gebouw maar ook naar de fantastische details die overal te bewonderen zijn. Zowel groot als klein. Hou er wel rekening mee dat je niet de enige bezoeker bent..

Het museum lukt er in, je terug in het begin van de 20 ste eeuw te dompelen, slaagt er in om je in gedachtengoed van Gaudi te brengen. Mooi origineel gedecoreerd appartement. Goede audiofoon

Casa Milà-La Pedrera: voorrangsticket met audiogids Beoordeeld door Dennis, 03-03-2020

Het is adembenemend,dit moet men bezocht hebben en met gids.Onze franstalige gids,een dame,was super.Ze nam ons echt mee in haar uitleg.BRAVO VOOR DE GIDSen dank ook aan getyourguide.nl.

Sagrada Familia: rondleiding met voorrangstoegang Beoordeeld door Martine, 10-01-2020