Barcelona Kunst & musea tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Kunst & musea tours in Barcelona

Bekijk alle Kunst & musea tours in Barcelona
Bekijk alle 557 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

T is daar fantastisch mooi, zowel natuur als klooster en de ligging!

Echt de moeite waard. Adembenemend mooi, zeker als je korte wandeling doet tot aan kruis en uitzicht is daar fenomenaal. Tour was wel met een 2 uur ingekort, ik vermoed doordat het 31/12 was. Toch wel tevreden dat ik het daar gezien heb.

Vanuit Barcelona: Basiliek Montserrat met trein of bus Beoordeeld door Katty, 02-01-2017

Mooie belevenis met goede uitleg en mooie tijd ivm licht

16:00 is een mooie tijd voor deze attractie ivm het lage licht van de zo'n. Bij het bureau hadden ze wel even " vriendelijk" mogen zeggen dat er twee tours waren met nr 1 en 2 op de ticket. nu gaf dit veel oponthoud bij het begin doordat er een gezin in tweeën werd gesplitst.

goeie gids allen jammer dat er geen Nederlandse audio was

Was echt de morite waard wel meer denken aan jonge Nederlanders kinderen die geen Engels kunnen verder niets om op aan te merken

Een schitterende ervaring met een zeer bevlogen gids!

Wijhadden een Spanjaard die erg goed Engels sprak en die ons alle mogelijke details liet zien. Wij hebben enorm genoten van zijn enthousiaste uitleg. Voor herhing vatbaar.

Meer als een moment nodig om bij stil te staan.

Het was ongeveer 15 jaar geleden dat we er geweest waren. De rijen volk die stonden te wachten zeiden bijna al genoeg. Maar het binnen komen na zoveel jaar!!!!!!!!!!!!! We kregen beiden kippenvlees en toch wel een emotioneel moment. Dat dit nog kan in deze voor iedereen moeilijke tijden. En raar maar waar, dit onvoorstelbaar prachtig gebouw, dat nog altijd niet af is wordt ook bezocht door anders gelovigen. Eigenlijk helemaal een statement. Wat er al niet moet zijn om iedereen samen te krijgen op een vrede volle manier. Stuur de foto's maar door naar ISIS, Oekranie, Israel, Palestina, e.a.,hopelijk gaan hun ogen open. Maar ik vrees ervoor, we zullen maar stellen hoop doet leven. Binnen enkele jaren gaan we zeker terug en uiteraard ook om te shoppen want dat is ook meer als de moeite, Antwerpen klein bier tegen!!


Barcelona Kunst & musea tours
4.5
Gebaseerd op 1.916 beoordelingen van GetYourGuide-klanten