Kies data
Barcelona

Luchthaventransfers

  • Transfers
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Barcelona

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Barcelona?

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.172 beoordelingen

Fantastisch! Na een lange nachtvlucht waren we ruim een uur bij de douane en daarna weer lang wachten op bagage. . Onze gids wachtte op ons had een bordje en stond mooi dichtbij geparkeerd. Terwijl hij naar ons hotel gaat, gaf hij ons updates en beantwoordde hij onze vragen! Sterk aanbevelen.

De service werkte erg goed ondanks de aanzienlijke vertraging in onze vlucht van Frankfurt naar Barcelona. Helaas hebben we onze stedentrip in Barcelona na een paar dagen moeten annuleren vanwege de coronacrisis. Bij ons volgende bezoek zullen we deze transportroute opnieuw kiezen.

Zodra ik mijn bagage ophaalde en naar buiten ging, kon ik me bij de chauffeur voegen. Dat zie je meteen, want de naam staat op het whiteboard. Ik was een vrouwelijke chauffeur, maar het rijgedrag is ongeveer hetzelfde als bij de Franse ooms lol

Gebruikte de service voor zowel het ophalen van de luchthaven als het terugbrengen van het hotel. Beide collecties op tijd, chauffeurs voorzichtig en hoffelijk, en een comfortabele transfer per enkele reis. Bedankt

We zouden op tijd op het vliegveld worden opgehaald en snel naar ons hotel worden gebracht. De taxichauffeur stond zoals gevraagd op het vliegveld met een naamplaatje, dus er waren geen problemen. Optimaal.