Barcelona
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.172 beoordelingen

Handig en voordelig om met deze bus van de luchthaven naar het centrum te reizen. Enkel een beetje onduidelijk wanneer we moesten bellen en afstappen op de juiste plaats van onze bestemming als je voor de eerste keer in Barcelona komt, we zijn een halte te ver afgestapt. Op zich was dit ook niet erg want ons hotel lag maar op 1 km van deze halte. We zouden dit vervoersmiddel zeker opnieuw gebruiken bij een volgend bezoek aan Barcelona.

Wat een rust en luxe ! Gelijk in de bus en je stapt in de stad uit .. heerlijk zonder gedoe gelijk se stad in. ( en bij de stop in de stad staan taxi’s klaar voor het geval dat nodig is! En het is ook nog eens heel betaalbaar.

De bus is moeilijk te vinden. Als je eenmaal in de bus zit ben je snel in het centrum van Barcelona. Geen mogelijkheid om je telefoon op te laden.

Prima service. Wel wat duur de meter van de taxi gaf eur 29 aan en ik heb 43 betaald. Werd keurig opgewacht door een alleraardigste chauffeur

Goede organisatie, stapt op voor het vliegveld en uit, in ons geval, naast het hotel. Gaat elke 5 minuten en is goedkope manier van reizen.9