Barcelona
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Barcelona

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Barcelona? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 16.885 beoordelingen

De kajaktocht was erg indrukwekkend! Wij hadden een leuke gids (Nicholas) die ons duidelijke instructies gaf. Het kajakken was geweldig. Helaas was er niet zoveel tijd om te snorkelen, maar het kajakken was zo leuk dat wij hier zelf geen last van hebben gehad. De lunch viel wel een beetje tegen, dit was een belegd broodje in folie met een appel. Maar al met al zeker je geld waard.

Was indrukwekkend en mooi, maar het eigenlijke klooster niet kunnen betreden, enkel de adembenemende kerk. Gids was heerlijk en gaf uitleg van het moment dat de bus vertrok (ong.1 uur). Plaats in de bus was een beetje krap

Vriendelijke gids, goed geregeld. In de info staat dat een lange broek bedekte schouders in de Segrada Familia verplicht is, maar dat bleek niet zo te zijn. Een korte broek/rok en hemdje bleek gewoon toegestaan.

Heel goed georganiseerd, mooie goed verzorgde paarden en een leuke enthousiaste gids. Lekkere Catalaanse lunch. Echt een aanrader voor wie eens wat anders wil en de bergen bij Barcelona wil ontdekken.

Sterke en gemotiveerde gids Albert. Eerst wat uitleg tijdens wandeling naar bus en daarna een goede uitleg over Barcelona in de bus. Ook het bezoek aan Montserrat wat sterk met een degelijke uitleg.