Barcelona Musea & tentoonstellingen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Musea & tentoonstellingen in Barcelona

Bekijk alle Musea & tentoonstellingen in Barcelona
Bekijk alle 671 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Fascinerende en indrukwekkend bezoek aan Sagrada Familia

Ons bezoek is gecombineerd met een audiotoer. Alles is indrukwekkend, de constructie, de details, de licht inval, de akoestiek. In een hoekje of aan de zijkant gaan zitten en het geheel op je laten inwerken, kijken, luisteren een fascinerende ervaring. Wij werden er stil van zo doordacht en gedetailleerd. Met onze kaartjes direct naar binnen en niet in de rij. Perfect

De Sagrada Familia bezoeken is een inspirerende ervaring geworden r

Alleen om de Sagrada te bezoeken zou ik naar Barcelona gaan. Wat prachtig en inspirerend is deze kerk toch. Voordeel dat het erg mooi weer was, zodat het zonlicht alle kleuren kon laten zien binnen. We hebben ontzettend genoten. Echt een must om mee te maken. Fantastisch.

Mooi om te zien, en ook leuk voor kinderen

Zeer mooi huis om te bezoeken. Audiogids is een meerwaarde en geeft je een duidelijk beeld van hoe er vroeger in dit huis geleefd werd. Casa Battló is zeker een aanrader, en ook voor jongere kinderen want ons zoontje van 11 vond het 'heel mooi en cool'

Casa Milà-La Pedrera: voorrangsticket met audiogids Beoordeeld door Anoniem, 20-08-2017

Met het ticket werd snel zonder enig probleem toegang verkregen

Voor stedentrips is het al enige jaren een vaste gewoonte om een dagprogramma op te stellen. Dit is tevens de basis om e-tickets te bestellen. Prettig is: ter plaatse snel toegang, geen gedoe in de rij voor de kassa.

Museu Nacional d'Art de Catalunya toegangsbewijs Beoordeeld door Hans, 30-08-2017

Het gebruik van de audioquide in het engels is een aanrader

Sagrada familia is een super mooi bezienswaardigheid. Ik zou het gebruik van een audioguide sterk aanraden. Zo wordt je namelijk door het hele gebouw geleidt en krijg je de betekenis van het werk van Gaudi te horen.