Barcelona Natuur & vergezichten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Natuur & vergezichten in Barcelona

Bekijk alle Natuur & vergezichten in Barcelona
Bekijk alle 671 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Super mooi om te zien bij je bezoek in Barca!

Dit moet je echt gedaan hebben als je in Barcelona komt voor je vakantie! Ga ook zeker het kasteel van Montjuic in, dit is de 5,- extra zeker waard. Je kan de metro naar parar-lel nemen en dan van daaruit gaat er een aparte metro naar de opstap plaats voor de cable car ride Montjuïc. Dit scheelt je een hele klim...

Barcelona's Montjuïc kabelbaanrit: retourticket Beoordeeld door Angela, 25-05-2018

Heerlijke actieve dag midden in mooie natuur

Als je een dagje de stad uit wil is dit aan absolute aanrader. Met onze meiden van 10 en 14 een paar uur kayaken in de branding, springen van kliffen en snorkelen tussen de vissen en een mooie octopus. Zo'n dag die je nooit meer vergeet! Oh ja en gids Tim is een ontspannen fijne vent die perfect Engels praat!

Leuk park Waren veel werkzaamheden kon niet overal bij.

Van hieruit prachtig uitzicht over Barcelona. Een plaatje was het. Jammer dat je niet overal bij kon. We hadden mooi weer en hebben daar genoten van de omgeving. Het is wel een vreselijke klim naar boven. Phoe hè? Het was het geld waard(zegt de hollander) ondanks dat we zo door konden lopen.

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell Beoordeeld door Jan, 05-11-2018

Digitaal voucher wordt niet gebruikt om overal in te kunnen stappen

Digitaal voucher wordt niet gebruikt om overal in te kunnen stappen. Het doel is toch om efficiënter te werk te kunnen gaan door digitaal voucher te scannen. Duurt allemaal lang doordat ze weer kaartjes moeten printen.

Park op zich mooi, alleen jammer dat de helft maar toegankelijk was

Park Guell is mooi met fantatische details. Helaas op dit moment de helft maar toegankelijk, andere helft in renovatie. Wel de volle mep betalen, met deels toegankelijk en dan ook "hutje-mutje".

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell Beoordeeld door Anoniem, 05-10-2018