Toegangsticket

Barcelona: entreebewijs voor Park Güell

Barcelona: entreebewijs voor Park Güell

Vanaf € 13 per persoon

Bezoek een van de belangrijkste werken van Gaudí: Park Güell. Bewonder het spectaculaire uitzicht op Barcelona en verken deze prachtige groene ruimte omgeven door modernistische architectuur.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Bevestiging van het ticket binnen 48 uur
Zodra je geboekt hebt ontvang je een bevestiging van de activiteitenaanbieder.
Audiogids inbegrepen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken Park Güell in je eigen tempo en blijf zo lang als je wilt
 • Wandel over de kleurrijke trap met Salamander en breng een bezoek aan "el drac"
 • Bezoek de hypostyle kamer, Plaça de la Natura en andere bijzondere gebieden in dit park
 • Bespaar jezelf het gedoe van vouchers afdrukken en in de wachtrij staan, toon gewoon je mobiele voucher bij de ingang
Volledige beschrijving
Bezoek Park Güell met dit getimede ticket en verken de unieke omgeving op je eigen tempo. Bewonder de kleurrijke mozaïekkunst van Antonio Gaudí, zoals de trap met Salamander met zijn wereldberoemde salamander. Ga even weg van het stadsleven terwijl je door de groene Oostenrijkse Tuinen slentert en maak prachtige foto's van Barcelona vanaf de uitkijkpunten van het park.  De aanleg van het park werd door Gaudí toegewezen aan Eusebi Güell, een Catalaanse ondernemer die een Brits woonpark wilde nabouwen op Muntanya Pelada (Kale Berg). Het werd geopend als een stadspark in 1926, erkend als een artistiek monument in 1969 en uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoed in 1984. Ookal moet je het park betreden op je geboekte tijdslot, je kunt daarna zo lang blijven als je wilt en alles bewonderen.
Inbegrepen
 • Toegang tot de monumentale zone van Park Güell
 • Gratis toegang tot het Casa del Guarda (hoewel vanwege de beperkte ruimte niet kan worden gegarandeerd dat u naar binnen kunt)
 • Gratis audiogids-app op je smartphone
 • Reserveringskosten
 • Toegang tot het Gaudí House Museum
 • Een live gids
 • Koptelefoon en apparaat voor de audiogids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Als het door jou gekozen tijdslot niet beschikbaar is, krijg je binnen een uur na je oorspronkelijke keuze een nieuwe tijd toegewezen
 • Het park sluit van 4 mei tot 6 september om 21.30 uur; om 20:00 uur van 7 september tot 24 oktober en van 29 maart tot 3 mei; en om 18:15 uur van 25 oktober tot 28 maart
 • De beste tijd om te bezoeken is vroeg in de ochtend of laat in de middag
 • De Plaça de la Natura (Grieks Theater) en de Hypostyle Zaal zijn gedeeltelijk gesloten wegens renovatiewerkzaamheden. Dit heeft gedeeltelijk invloed op uw toegang
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 17486 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het park is geweldig en het is uitverkocht. Ze laten maar een bepaald aantal mensen per dag binnen. We kwamen daar zonder kaartjes en ze waren uitverkocht, dus ik ging op een bankje buiten het park zitten en kocht kaartjes voor de volgende dag op GetYourGuide. Het was snel en gemakkelijk en (ondanks de drukte) de volgende dag zonder problemen een geweldig bezoek gehad. Ik heb geen idee of er een gemakkelijkere/goedkopere manier was om aan kaartjes te komen, maar dit werkte voor ons.

Verder lezen

9 augustus 2022

1 koop een kaart online. In het park word je niet toegelaten zonder entree bewijs. Uitverkocht en dan kan je weer gaan. 2 Neem de metrolijn groen L3 richting )) Trinidad Nova. Stap uit bij metrostation LESSEPS. 3 Stap in de bus lijn 116 omhoog, deze staat in pl.de lesseps - gran de gracia. Instappen richting )) LA SALUT. Het Is een klein busje die de smalle straatjes doorrijdt. 4 Uitstappen bushalte Avinguda del col del Portell. Dichtst bij Rambla de Mercedes. Deze straat loop je in 1e links en beetje omhoog loopt naar zij ingang van park Guell. Bekijk plattegrond via Google Maps. Je kunt ook 1 metrostation verder uitstappen en te voet omhoog lopen. Er zijn yrappen en roltrappen maar de helft werkt niet en de rest zijn trappen omhoog. Lijn 116 kruis deze straten in zijn weg omhoog. Traplopen bij heet weer .....niet te doen !!!!! Kaart bij getyourguide is de oplossing !!!

Verder lezen

6 augustus 2022

Prachtig. We hebben ruim drie uur in het park doorgebracht. Ik raad aan om door Carmel Park te gaan en naar Park Guell te gaan. Het is gemakkelijker om naar beneden te gaan en de ontdekking is mooier. We gaan van de stenen constructie van de paden naar de prachtige tegels van de grote esplanade.

31 juli 2022

Product ID: 53791