Toegangsbewijs

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell

Toegangsbewijs

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell

Vanaf € 13 per persoon

Bezoek een van de belangrijkste werken van Gaudí, Park Güell. Bewonder het spectaculaire uitzicht op Barcelona en verken deze prachtige groene ruimte die is omgeven door modernistische architectuur.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit is niet-terugbetaalbaar
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Bevestiging van het ticket binnen 48 uur
Zodra je geboekt hebt ontvang je een bevestiging van de activiteitenaanbieder.
Audiogids inbegrepen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Verken Park Güell in je eigen tempo en blijf zo lang als je wilt
 • Wandel over de kleurrijke drakentrap en breng een bezoek aan 'el drac'
 • Bezoek de hypostyle kamer, Plaça de la Natura en andere bijzondere gebieden in dit park
 • Bespaar jezelf het gedoe van vouchers afdrukken en in de wachtrij staan, laat gewoon je mobiele voucher zien bij de ingang
Volledige beschrijving
Bezoek Park Güell met dit ticket (met tijdstip), en verken de unieke omgeving in je eigen tempo. Bewonder de kleurrijke mozaïekkunst van Antonio Gaudí, zoals de drakentrap met de wereldberoemde salamander. Ga even weg van het stadsleven terwijl je door de groene Oostenrijkse Tuinen slentert en maak prachtige foto's van Barcelona vanaf de uitkijkpunten van het park.  De aanleg van het park werd door Gaudí toegewezen aan Eusebi Güell, een Catalaanse ondernemer die een Brits woonpark wilde nabouwen op Muntanya Pelada (de kale berg). Het werd in 1926 geopend als stadspark, in 1969 erkend als artistiek monument en in 1984 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Hoewel je het park op het door jou geboekte tijdslot moet betreden, kun je daarna zo lang blijven als je wilt en alles in je opnemen.
Inbegrepen
 • Toegang tot de monumentale zone van Park Güell
 • Gratis toegang tot Casa del Guarda (hoewel vanwege de beperkte ruimte niet gegarandeerd kan worden dat je naar binnen kunt)
 • Gratis audiogids-app op je smartphone
 • Reserveringskosten
 • Toegang tot het Gaudí-huis
 • Live-gids
 • Koptelefoon en apparaat voor de audiogids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt is bij de ingang van het park. Park Güell is ook bereikbaar met de metro via de metrostations Vallcarca en Lesseps. Houd er rekening mee dat het tot 20 minuten bergopwaarts lopen kan zijn om de dichtstbijzijnde ingang te bereiken vanaf de metrostations op zowel Carrer d'Olot als Carrer de Sant Josep de la Muntanya.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Koptelefoon
 • Opgeladen smartphone

Goed om te weten

 • Als het tijdslot dat je gekozen hebt niet beschikbaar is, krijg je een nieuw tijdstip toegewezen binnen een uur van je eerste keuze
 • Het park sluit om 21:30 uur van 4 mei - 6 september; om 20:00 uur van 7 september - 24 oktober en 29 maart - 3 mei; en om 18:15 uur van 25 oktober - 28 maart
 • De beste tijd om het park te bezoeken is 's ochtends vroeg of laat in de middag
 • Het Plaça de la Natura (Griekse Theater) en de hypostyle zaal zijn gedeeltelijk gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Dit heeft gedeeltelijk invloed op de toegang
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 19730 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mooi park met de creaties van Gaudi als aantrekkingspunten. De moeite waard om te bezoeken maar beter om de drukte te vermijden en een moment uit te zoeken waarop je kunt genieten van de omgeving en de bouwwerken van Gaudi zonder gestoord te zijn door een overvloed aan toeristen die je wegdrummen om selfies te nemen met de bouwwerken op de achtergrond.

Verder lezen

9 november 2022

Goede schoen om van plan te zijn om de site meer pet of hoed of Bob te bezoeken. Van bovenaf aankomen is een van de beste oplossingen na het zien storten op het terras op de draak waar een groot deel van de menigte zich concentreert. Slenter door dit gezellige park, ontdek aardewerk beeldhouwwerk van Gaudi. Te veel mensen en lange wachttijden bij de conciërgewoning, te veel mensen bij elkaar op de betegelde randen van het boventerras. Zeer aangenaam en hoffelijk beveiligings- en receptiepersoneel, de audiogids is een goede ondersteuning en het werkt heel goed op de site, geef de voorkeur aan een bezoek met een gids om de wachtrijen te krijgen en toegang tussen de verschillende elementen om sneller te zien. .

Verder lezen

5 oktober 2022

Het bestellen van onze tickets voor Park Guell werkte perfect.. Park Guell is iets dat je moet zien... Sommigen begrijpen het niet... Deze plek wordt beschermd door UNESCO als Werelderfgoed. In die zin is het niet helemaal duidelijk wie toestemming heeft gegeven aan straatverkopers met goedkope sieraden en andere extreem luidruchtige producten om hun spullen in het park te verkopen.

Verder lezen

30 september 2022

Product ID: 53791