Toegangsbewijs

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell

Toegangsbewijs

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell

Vanaf € 13 per persoon

Gecertificeerd

Bezoek een van de belangrijkste werken van Gaudí, Park Güell. Bewonder het spectaculaire uitzicht op Barcelona en verken deze prachtige groene ruimte die is omgeven door modernistische architectuur.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
De kosten van deze activiteit kunnen niet worden terugbetaald
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen: bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
Bevestiging van het ticket binnen 48 uur
Zodra je geboekt hebt ontvang je een bevestiging van de activiteitenaanbieder.
Audiogids inbegrepen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Verken Park Güell in je eigen tempo en blijf zo lang als je wilt
 • Wandel over de kleurrijke drakentrap en breng een bezoek aan 'el drac'
 • Bezoek de hypostyle kamer, Plaça de la Natura en andere bijzondere gebieden in dit park
 • Bespaar jezelf het gedoe van vouchers afdrukken en in de wachtrij staan, laat gewoon je mobiele voucher zien bij de ingang
Volledige beschrijving
Bezoek Park Güell met dit ticket (met tijdstip), en verken de unieke omgeving in je eigen tempo. Bewonder de kleurrijke mozaïekkunst van Antonio Gaudí, zoals de drakentrap met de wereldberoemde salamander. Ga even weg van het stadsleven terwijl je door de groene Oostenrijkse Tuinen slentert en maak prachtige foto's van Barcelona vanaf de uitkijkpunten van het park.  De aanleg van het park werd door Gaudí toegewezen aan Eusebi Güell, een Catalaanse ondernemer die een Brits woonpark wilde nabouwen op Muntanya Pelada (de kale berg). Het werd in 1926 geopend als stadspark, in 1969 erkend als artistiek monument en in 1984 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Hoewel je het park op het door jou geboekte tijdslot moet betreden, kun je daarna zo lang blijven als je wilt en alles in je opnemen.
Inbegrepen
 • Toegang tot de monumentale zone van Park Güell
 • Gratis toegang tot Casa del Guarda (hoewel vanwege de beperkte ruimte niet gegarandeerd kan worden dat je naar binnen kunt)
 • Gratis audiogids-app op je smartphone
 • Reserveringskosten
 • Toegang tot het Gaudí-huis
 • Live-gids
 • Koptelefoon en apparaat voor de audiogids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt is bij de ingang van het park. Park Güell is ook bereikbaar met de metro via de metrostations Vallcarca en Lesseps. Houd er rekening mee dat het tot 20 minuten bergopwaarts lopen kan zijn om de dichtstbijzijnde ingang te bereiken vanaf de metrostations op zowel Carrer d'Olot als Carrer de Sant Josep de la Muntanya.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Koptelefoon
 • Opgeladen smartphone

Goed om te weten

 • Als het tijdslot dat je gekozen hebt niet beschikbaar is, krijg je een nieuw tijdstip toegewezen binnen een uur van je eerste keuze
 • Het park sluit om 21:30 uur van 4 mei - 6 september; om 20:00 uur van 7 september - 24 oktober en 29 maart - 3 mei; en om 18:15 uur van 25 oktober - 28 maart
 • De beste tijd om het park te bezoeken is 's ochtends vroeg of laat in de middag
 • Het Plaça de la Natura (Griekse Theater) en de hypostyle zaal zijn gedeeltelijk gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden. Dit heeft gedeeltelijk invloed op de toegang
Klantbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 19900 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • Dienstverlening
  4,2/5
 • Organisatie
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Mooi park met de creaties van Gaudi als aantrekkingspunten. De moeite waard om te bezoeken maar beter om de drukte te vermijden en een moment uit te zoeken waarop je kunt genieten van de omgeving en de bouwwerken van Gaudi zonder gestoord te zijn door een overvloed aan toeristen die je wegdrummen om selfies te nemen met de bouwwerken op de achtergrond.

Verder lezen

9 november 2022

1 koop een kaart online. In het park word je niet toegelaten zonder entree bewijs. Uitverkocht en dan kan je weer gaan. 2 Neem de metrolijn groen L3 richting )) Trinidad Nova. Stap uit bij metrostation LESSEPS. 3 Stap in de bus lijn 116 omhoog, deze staat in pl.de lesseps - gran de gracia. Instappen richting )) LA SALUT. Het Is een klein busje die de smalle straatjes doorrijdt. 4 Uitstappen bushalte Avinguda del col del Portell. Dichtst bij Rambla de Mercedes. Deze straat loop je in 1e links en beetje omhoog loopt naar zij ingang van park Guell. Bekijk plattegrond via Google Maps. Je kunt ook 1 metrostation verder uitstappen en te voet omhoog lopen. Er zijn yrappen en roltrappen maar de helft werkt niet en de rest zijn trappen omhoog. Lijn 116 kruis deze straten in zijn weg omhoog. Traplopen bij heet weer .....niet te doen !!!!! Kaart bij getyourguide is de oplossing !!!

Verder lezen

6 augustus 2022

Zorg voor eet en drink gelegenheden, zeker omdat het in het hoogseizoen warm is en mensen ook even willen zitten en wat drinken (drinken in ieder geval). Het is denk ik ook niet de bedoeling om de verkoop van water via criminele circuits te laten verlopen.

1 augustus 2022

Product ID: 53791