Barcelona
Rijtours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 128 beoordelingen

Goede organisatie , de gids had snel door dat de pubers minder geïnteresseerd waren en speelde daar goed op in, door niet teveel stil te gaan staan, maar gewoon een lekker rondje te fietsen en bij de dingen waar ze wel bij stil stond heel enthousiast te vertellen. Het enige jammere was dat op internet de toer in het Nederlands aangegeven werd en het uiteindelijk een Engelse gids was! Dit was verwarrend. Je de kt dat als je alles in het Nederlands leest je gids ook in het Nederlands is. Dit stond niet duidelijk in de aankondigen! Verder prima en goed voor het Engels !

Heel goed georganiseerd, mooie goed verzorgde paarden en een leuke enthousiaste gids. Lekkere Catalaanse lunch. Echt een aanrader voor wie eens wat anders wil en de bergen bij Barcelona wil ontdekken.

Leuke ervaring om met de fiets door Barcelona te rijden. Tour duurt ongeveer 3 uur. Tempo van onze gids was hoog soms te hoog en ook vanwege de middelmatige fietsen. Echter was het een goede gids.

Eerste dag in Barcelona de fietstocht gedaan. Ze vroeg direct waar we van plan waren naartoe te gaan zodat ze de route kon aanpassen.