Barcelona
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

5 ervaringen tijdens een boottocht bij Barcelona

Barcelona ligt aan de Middellandse Zee, tussen de uitmondingen van twee rivieren; de perfecte plek voor een tripje langs de kust. Hier vijf manieren om even aan de stad te ontsnappen.

 • Ruïnes

  1. Ruïnes

  De Costa Brava staat vol Griekse en Romeinse ruïnes. Als je ze van dichtbij wil zien, kun je het best naar Empúries varen. Het stadje werd lang geleden verlaten omdat het te makkelijk binnen te vallen was!

 • Rotsen

  2. Rotsen

  De spectaculaire rotsen van Sierra de Montgrí zijn prachtig bewaard gebleven en alleen per boot te bereiken.

 • Eilandjes

  3. Eilandjes

  De dramatische Medes-archipel is omringd door kleurrijke zeewezens en biedt je zicht op een oude vuurtoren en ruïnes van een fort.

 • Zicht op de stad

  4. Zicht op de stad

  Zie de skyline van Barcelona in volle glorie! Op boottour vanuit de haven zie je het kustgebied tegen de achtergrond van het mooie heuvellandschap.

 • Zonsondergang

  5. Zonsondergang

  Zin in romantiek? Boek een klassiek jacht en vaar weg als de zon begint te zakken.

Plan je bezoek

 • Wat neem je mee?

  Al varend op de Middellandse Zee ben je blootgesteld aan de natuur, dus breng zonnebrand, een hoed of een parasol mee. Check van tevoren of bij de tour die je boekt ook eten en drinken is inbegrepen, en neem hoe dan ook extra water mee voor het geval dat.

 • En een riviertour?

  Hoewel Barcelona tussen rivieren ligt, zijn de oevers lang niet zo interessant als die in Londen, Parijs en Madrid, om eens wat te noemen. Wij raden je toch echt de zee aan als je het water op wil!

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.402 beoordelingen

Super leuke ervaring! Vriendelijke, gezellige kapitein!! Eerste 10min de open zee opvaren, maar ook dan kun je de omgeving natuurlijk even rustig bewonderen. Vervolgens waren we miss wel half uur op open zee, de kunstjes met de boot doen en omgeving bekijken. Er werd ook verteld, welke bezienswaardigheden, we waar, precies konden zien, en stukje uitleg over gedeeltes van de stad die we vanaf het water zagen. Dochter van 12 en ik vonden het enorm spannend en hebben erg genoten! Er staat duur 45min, voor mijn gevoel leek het wel een uur te duren en meer dan waard tov wat je ervoor betaalt. Zitplaatsen werden ons soort van toegewezen, denk miss verdeling van evenwicht afhankelijk met hoeveel mensen je bent. En vond deze actie, op dat moment, echt 10x leuker dan even ronddobberen op de zee. Onze haren waren ah eind vd rit wel hlml in de war, maaar het was nog wel te doen om telefoon vast te houden en filmpjes te maken (foto's weet ik niet zo )

Het was met recht een speedboot! Keihard scheuren voor de kust van Barcelona! Je zit niet vast wat mij vooraf al enige zorgen gaf..... En inderdaad, toen we na de zoveelste donut kletsend op de golven bijna een passagier verloren verbaasde mij dat niets. Het water gutste werkelijk naar binnen en de voorste passagier werd van haar stoel geslingerd en heeft zeker 5 minuten op de grond gelegen omdat opstaan gewoon niet mogelijk was. Haar telefoon is hierbij overleden en ze zat onder de schrammen en schaafwonden. Wss een geval van dikke pech want ze waren hier overduidelijk niet op berekend, de bemanning kwam aan met een rol WC papier (??!!) verder niet teveel verwachten van mooie uitzichten, het gaat hierbij om de spanning en vooral hard varen!

Aanrader voor alle jonge Barcelonagangers

Super chill, je kan lekker doen wat je wilt; chillen, feesten, genieten of zonnen, het mag allemaal. Zolang je je aan de regels houdt mag alles. Super leuke DJ Wolfie die alles regelde; onbeperkt frisdrank en een bbq zitten er gewoon bij. Hoe vet! Lekkere muziek en hij draait ook muziek op aanvraag. Ondanks de drukte kan je goed met elkaar praten en genieten. Wij hebben wel een dag van te voren moeten zoeken naar de opstapplaats/ligging van de Catamaran Sensation. Deze ligt ná Red Fish naar links.

Lovely trip with captain ‍✈️ George! (Hope I spelled it right) Everything was relaxed and comfortable. Also nice to meet other people from other countries. It’s just a great experience to do on a wonderful sunny day.

Was een leuke ervaring. Houd er wel rekening mee dat het gedeelte op zee maar 20 minuten duurt. De rest van de tijd heb je nodig om door de haven heen en terug te varen. Zeker het geld waard.