Rondleiding

Sagrada Familia: ticket en tour zonder wachten voor de kassa

Activiteitenaanbieder: 4 YOU BARCELONA, S.L.

Sagrada Familia: ticket en tour zonder wachten voor de kassa

Activiteitenaanbieder: 4 YOU BARCELONA, S.L.
Snel uitverkocht

Vanaf € 49 per persoon

Snel uitverkocht

Bezoek de Sagrada Familia met een deskundige gids, toegang zonder wachten bij de kassa en de keuze tussen een privébeleving of een in kleine groep. Bekijk Gaudi's schetsen in het museum van de basiliek.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Spaans, Frans, Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Ontspan in de wetenschap dat je entreetickets en toegang tot het museum en de Sagrada Família-scholen allemaal inbegrepen zijn
 • Profiteer van toegang tot Gaudi's buitenaardse basiliek zonder voor de kassa te wachten
 • Geniet van een uitgebreide tour met deskundige gids en bekijk Gaudi's originele schetsen
 • Vraag je gids na de tour om tips over wat er nog meer in Barcelona te zien en te doen is
 • Kies voor een privétour of een tour met een kleine groep
Volledige beschrijving

Zorg ervoor dat je bezoek aan de Sagrada Família onvergetelijk wordt met een 1,5 uur durende rondleiding door dit meesterwerk van Gaudí. Bekijk de schitterende façade en interieur van de basiliek in het gezelschap van een kleine groep of jouw eigen privégroep en een deskundige gids.

Tijdens je tour kom je meer te weten over de voortgaande bouw, de huidige voorspelde einddatum en de generaties ambachtslieden, architecten en kunstenaars die Gaudí's visie tot leven brachten. Je gids wacht buiten op je en begint de tour met een korte introductie voordat je naar de ingang loopt. Nadat je door de beveiliging bent gegaan, hoor je alles over de façade van de geboorte, het eerste voltooide deel van de basiliek. Vervolgens ga je het interieur van de Sagrada Família binnen. Bewonder het intense, gekleurde licht dat wordt gecreëerd door de glas-in-loodramen en aanschouw de zuilen die zich als takken over het plafond verspreiden.

De bedoeling van Gaudí was dat het interieur als een wandeling door het bos zou aanvoelen, en dankzij het lichtpatroon wordt de suggestie van bladeren gewekt.  Op weg naar de uitgang van de basiliek kom je meer te weten over de Façade van de Passie, die de kruisiging van Jezus uitbeeldt. Ervaar het drama van de Passie door het sterke contrast van de hoekige beeldhouwwerken van de toren. Deze Façade, net als de meeste andere van de Sagrada Família, werd na de dood van Gaudí gebouwd.  Ga daarna naar de Sagrada Família-scholen, die werden bedacht voor de kinderen van de arbeiders die aan het bouwwerk werkten. Luister naar de verhalen over hoe ze meer dan eens gereconstrueerd werden en zelfs naar een andere locatie verplaatst werden om plaats te maken voor de basiliek.  De laatste halte is het Sagrada Família Museum, waar je gids je originele schetsen en plattegronden laat zien die de complexiteit van de architectuur en visie van Gaudí goed weergeven. Hier vind je voorwerpen uit de geschiedenis van de basiliek en het leven van Gaudí zelf, zoals zijn omgekeerde maquette van de basiliek.

Inbegrepen
 • Toegangskosten en tickets
 • Officiële gids
 • Koptelefoon om de gids beter te kunnen horen (bij meer dan 10 personen)
 • Toegang tot de torens
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je gids op Carrer de la Marina voor de cadeauwinkel Sagrada Familia (Botiga de la Sagrada Familia).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Badkleding
 • Blote voeten

Goed om te weten

 •  Alle bezoekers moeten door een veiligheidscontrole, dit kan in het hoogseizoen tot 25 minuten duren
 •  De Sagrada Família wordt soms afgesloten voor het publiek
 • Bescheiden kleding is vereist: knieën en schouders moeten te allen tijde worden bedekt; geen zwemkleding; geen doorzichtige kleding; geen decolletés, blote ruggen of buiken
 • Vanwege de veiligheid zijn hoofddeksels niet toegestaan in het schip van de basiliek of in het museum, behalve om religieuze of gezondheidsredenen
 • Het programma kan als gevolg van plaatselijke speciale evenementen of grote drukte veranderen
 • Wees minstens 20 minuten voordat de tour begint aanwezig bij het trefpunt Als je na deze tijd aankomt, is je toegangsbewijs met tijdslot niet geldig
 • Ga het monument niet op blote voeten binnen
 •  In de Sagrada Família is het niet toegestaan koptelefoons te verstrekken aan kinderen jonger dan 12 jaar
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 2119 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,7/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer goede formule om de geschiedenis van dit monument te kennen en te begrijpen. De gids heeft ons tijdens dit bezoek perfect alle belangrijke details gegeven. Het schema wordt perfect gerespecteerd, zelfs een beetje gevorderd omdat alle deelnemers aanwezig waren. Het meegeleverde audiosysteem is perfect en stelt u in staat om alle uitleg te horen.

Verder lezen

27 juli 2022

De gids Elena is uitstekend. Met veel enthousiasme en heel joviaal wist ze gedurende het hele bezoek onze aandacht vast te houden. Deze verklaringen werpen licht op de grote kunst van de heer Gaudi. Heel erg bedankt Elena! Tot over 10 jaar als de Sagrada Familia klaar is. De Sagrada Familia bezoeken met een gids als Elena is de beste! Beleef deze prachtige ervaring!!!

Verder lezen

22 juli 2022

Onze gids was uitstekend! Het is 10 dagen geleden en we hebben veel rondleidingen gemaakt en ik kan me zijn naam helaas niet herinneren, maar hij had zoveel uitstekende "insider" -informatie over la Sagrada Familia. Ik heb het gevoel dat het echt zijn passie was en niet alleen "een baan" voor hem. Hij was geduldig, informatief en hield de zaken in beweging zonder zich gehaast te voelen.

Verder lezen

21 juli 2022

Product ID: 288805