Barcelona
Tentoonstellingen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Barcelona

Want to discover all there is to do in Barcelona? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.322 beoordelingen

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

I loved all the museums! I'm very glad I got this Articket. The exhibitions were very interesting and I got to see artists' work I've always wanted to see. The only thing is that you have to turn in your Voucher at one of the museums itself, and not at the airport for example. The info on the Voucher is a little outdated. :)

Nadat we al zo vaak in Barcelona zijn geweest ontdekken we toch nog steeds nieuwe dingen, Casa Vicens is daar nu weer een van. Het was erg leuk en mooi om dit huis een keer te bezichtigen.

Fantastisch bezoek, goede gids. Zeker de moeite waard! En met skipp the line direct binnen want anders was het lang aanschuiven.

Kunstige voorstelling, wel razendsnel. 4d hoeft van mij niet maar het zit goed in elkaar