Kies data
Barcelona

Tickets voor openbaar vervoer

Barcelona Ticket voor openbaar vervoer: Onze meest aanbevolen

Hola BCN: ticket openbaar vervoer voor 48, 72, 96 of 120 uur

1. Hola BCN: ticket openbaar vervoer voor 48, 72, 96 of 120 uur

Met dit OV-ticket kun je 2 dagen of langer onbeperkt door de stad reizen, waardoor je je gemakkelijk kunt verplaatsen door Barcelona en het omringende gebied, en geld en tijd bespaart. Ontdek Barcelona op je gemak terwijl je reist per metro, bus, en tram, zoveel je wilt.  Bezoek de bezienswaardigheden en monumenten van de stad in je eigen tempo, met dit ticket dat geldig is voor een onbeperkt aantal reizen met alle  metro's  en  bussen  van Transports Metropolitans de Barcelona (TMB),  treinen van Generalitat  en  trams  van Renfe. Bij dit ticket is ook een aansluiting met de Barcelona Airport lijn inbegrepen. Dit OV-ticket is geldig voor 48, 72, 96 of 120 opeenvolgende uren (afhankelijk van de gekozen optie) vanaf de geldigheidsdatum.

  • Citycards
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Ticket voor openbaar vervoer in Barcelona

Welke andere activiteiten dan Ticket voor openbaar vervoer zijn de moeite waard in Barcelona?

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Deze kaart was heel handig om te gebruiken. Alle het openbaar vervoer, buiten enkele, hebben we kunnen gebruiken. Enkel om het te gaan ophalen bij T1, was het niet zo duidelijk, het was even zoeken. De kaarten niet met andere (bank)kaarten steken, want dan zou de magneet niet werken. Dit was bij ons niet het geval

Zeker de moeite, doen. Je kan je goedkoop verplaatsen door heel Barcelona. De app is geen meerwaarde. In de metro en in de stations moet je heel goed opletten voor pickpockets, ze werken met meerdere samen en geven tekens aan elkaar. Wees aandachtig, ze hebben snel door of je bewust bent of niet.

Makkelijk om te reizen met het ov. Er rijden veel bussen en metro's in de stad. Als je op de kaart kijkt heb je vaak een snelle route gevonden wat veel lopen scheelt! Google map geeft het namelijk niet altijd even goed aan.

Zo gemakkelijk. Ik dacht eerst zal dit wel nodig zijn. Maar je moet al zoveel stappen dat de metro superhandig is, je spaart ook veel tijd uit. Metro tram en bus allemaal zo makkelijk om te doen met deze kaarten

Alleen het inwisselen van de voucher bij de VVV kostte veel tijd. Anders gemakkelijke beweging.