Toegangsbewijs

Barcelona: Ticket voor Museu Nacional d'Art de Catalunya

Toegangsbewijs

Barcelona: Ticket voor Museu Nacional d'Art de Catalunya

Snel volgeboekt

Vanaf € 12 per persoon

Snel volgeboekt
Gecertificeerd

Museu Nacional d'Art de Catalunya heeft de mooiste collectie romaanse muurschilderingen ter wereld. Je bewondert werken van de meesters van de Catalaanse modernisme, meesters van de Europese renaissance en de barok en de fotocollectie van het museum.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg al je geld terug
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel — boek nu en betaal pas later
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen: bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Audiogids inbegrepen
Catalaans, Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Zie meesterwerken van gerenommeerde nationale en Europese kunstenaars
 • Bewonder werken van Gaudí en Casas, Tiziano en Velázquez en anderen
 • Bewonder de verbluffende uitzicht over Barcelona vanaf de berg Montjuïc
Volledige beschrijving

Het Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) bevindt zich in het Palau Nacional van Montjuïc, dat werd gebouwd voor de Internationale Expositie van 1929. Tijdens je bezoek aan het museum heb je de mogelijkheid om de werken van kunstenaars van het Catalaans modernisme, waaronder Gaudí en Casas. Bewonder meesterwerken van grote Europese renaissance- en barokschilders, zoals Tiziano en Velázquez. Bekijk ook de fotocollectie van het museum. De collecties worden op 2 verdiepingen tentoongesteld en u moet een paar uur in het museum doorbrengen om er zeker van te zijn dat u tijd heeft om alles te zien. Naast het verkennen van de collecties, krijg je de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van het gebouw. Daarna kunt u naar het dakterras gaan, de perfecte plek om te genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. Tijdelijke tentoonstellingen: Van 02/09/2023 tot 05/07/2023 - Anglada Camarasa. Het met voorbedachten rade archief: Hermen Anglada Camarasa (Barcelona, 1871 - Port de Pollença, 1959) was een kunstenaar in een Boheems tijdperk, die zijn carrière met grote toewijding beheerde en beheerste. Dat blijkt uit zijn persoonlijk archief, dat door zijn familie aan het Museu Nacional is geschonken en dat wordt geïnventariseerd in het Onderzoeks- en Kenniscentrum van het museum. De tentoonstelling is een ongekende kans om alle facetten van zijn persoonlijkheid te ontdekken aan de hand van archieven die door de kunstenaar zelf zijn gecreëerd. De tentoonstelling koppelt de archieven van de collectie aan een selectie van zijn werken, met een museografie waarin de ruimte van het archief wordt nagebootst. In deze tentoonstelling ontdekt het publiek ook de relevantie van zijn werk en het creatieve proces van Anglada Camarasa, de Catalaanse kunstenaar met de grootste internationale projectie tussen de tijdperken van Marià Fortuny en Joan Miró.

Inbegrepen
 • Toegang tot de vaste collectie
 • Toegang tot tijdelijke tentoonstelling
 • Audiogids-app voor je smartphone
 • Maaltijden en drankjes

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Palau Nacional s/n, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Koptelefoon
 • Opgeladen smartphone

Goed om te weten

 • De terrassen en het dak zijn tijdelijk niet bereikbaar, omdat het moeilijk is om daar aan de huidige veiigheidsvoorschriften te voldoen
 • Het ticketkantoor sluit 30 minuten voordat het museum sluit. Rond 15 minuten voor sluitingstijd moeten bezoekers de zalen verlaten.
 • Denk eraan dat toegang tot het museum gratis is op:
 • Zaterdag vanaf 15:00 uur
 • De eerste zondag van elke maand
 • 12 februari: Santa Eulàlia
 • 18 mei: internationale museumdag
 • 11 september: de nationale dag van Catalonië
 • 24 september: de dag van La Mercè (stadsfestiviteiten)
Klantbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 379 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • Dienstverlening
  4,4/5
 • Organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Beautiful palace! I bought my tickets online, right outside the door and that was very easy to use and do. Great activity for a rainy day - which it was. The cafe inside was pretty expensive, but that makes sense as it is a tourist attraction. Beautiful art exhibits and museums. I wish there was a little more education on the palace itself.

Verder lezen

31 maart 2023

Great value for money and very easy to use! The museum was stunning. I recommend coming in the later afternoon (I booked in for 3pm) as the museum is much quieter at that time. I recommend starting on the first floor as it has more diverse and colourful bodies of work and then working your way down. The ground floor rooms are stunning, but kind of repetitive in theme and colour (which is normal of those eras, but if you know you get bored quickly or won’t last several hours, you can whizz through these towards the end of your visit). The museum is sat on a massive hill (HUNDREDS OF STEPS) so be ready for that. I arrived an hour early so I could enjoyed a glass of wine from the cafe and the incredible view. A talented guitarist was there playing Spanish music and it was a picture perfect moment. Give yourself time before or after your visit to do this if you can!

Verder lezen

31 maart 2023

Recommande la visite de ce musée . Très beau parc et fontaines autour. Architecture du bâtiment à couper le souffle . Expositions et salles aux thématiques diverses . Voyage chronologique dans le temps au travers des tableaux, objets, meubles exposés . L exposition actuelle sur la 2nd guerre mondiale est très instructive faite pour tous les âges .

Verder lezen

31 maart 2023

Product ID: 83292