Barcelona Top 10
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Top 10 in Barcelona

Bekijk alle Top 10 in Barcelona
Bekijk alle 655 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Sagrada Família: rondleiding met voorrang + toren Beoordeeld door Fonny, 14-03-2020

Het is een geweldige ervaring om de Sagrada van binnen te mogen zien. Kijk niet alleen naar het gebouw maar ook naar de fantastische details die overal te bewonderen zijn. Zowel groot als klein. Hou er wel rekening mee dat je niet de enige bezoeker bent..

Het museum lukt er in, je terug in het begin van de 20 ste eeuw te dompelen, slaagt er in om je in gedachtengoed van Gaudi te brengen. Mooi origineel gedecoreerd appartement. Goede audiofoon

Casa Milà-La Pedrera: voorrangsticket met audiogids Beoordeeld door Dennis, 03-03-2020

Zeker een aanrader. Scheelt je om in een lange rij te staan. Via een zij ingang waren we op de aangegeven tijd zo binnen. De audioguide was interessant om naar te luisteren.

Barcelona: ticket Sagrada Família met versnelde toegang Beoordeeld door Anoniem, 28-12-2019

Prachtig om na 10 jaar de enorme vooruitgang te zien. Vanwege de enorme wind konden we geen toren beklimmen en van bovenaf zien. Jammer. Ons is een compensatie toegezegd.