Barcelona Uitkijkpunten

Barcelona Uitkijkpunten: Onze meest aanbevolen

Barcelona: rondleiding Sagrada Familia met toegang tot de toren

1. Barcelona: rondleiding Sagrada Familia met toegang tot de toren

Bewonder het interieur van Gaudí's onvoltooide meesterwerk, de Sagrada Familia. Sla de wachtrijen over en volg je gids door de zware deuren met handgesneden wijnstokken. Bekijk Barcelona vanuit een van de torens. Zie de rijen zuilen die aan bomen doen denken en tot de hemel lijken te strekken. Kijk omhoog naar de glas-in-loodramen en geniet van het warme licht dat door de ramen valt. Let op de christelijke iconografie terwijl je luistert naar verhalen over de geschiedenis van de kerk. Leer Gaudí's modernistische visie begrijpen terwijl je gids de symboliek van de stenen tot leven brengt. Aan het einde van je tour ga je een van de torens van de basiliek in en kijk je uit over heel Barcelona. Eenmaal weer terug op de begane grond kun je het monument zo lang je maar wilt blijven verkennen.

Sagrada Família: privérondleiding met toegang tot de toren

2. Sagrada Família: privérondleiding met toegang tot de toren

Duik diep in de geschiedenis en mysteries van de Sagrada Familia tijdens een uitgebreide rondleiding met gids door de beroemde bezienswaardigheid. Volg je privégids rond zowel de buitenkant als de binnenkant van de basiliek om dit onvoltooide meesterwerk en iconische bezienswaardigheid van Barcelona volledig te begrijpen. Bewonder Gaudí's beheersing van het modernisme als je omhoog kijkt naar de boomachtige pilaren en zachte verlichting van de glas-in-loodramen. Laat je gids de symboliek ontcijferen die de architect gebruikte om de christelijke ideologie te vertegenwoordigen terwijl je je vergaapt aan de omringende architectuur. Dompel je onder in de geschiedenis van de bouw van de basiliek, met aandacht voor recente mijlpalen en nieuwere toevoegingen - en sommige worden vandaag nog toegevoegd. Kom meer te weten over hoe het leven van Gaudí zijn werk beïnvloedde en hoe zijn visie vandaag de dag nog steeds wordt voltooid. Sluit je rondleiding af met een groots, wijds uitzicht over Barcelona vanaf een van de hoge torens van de basiliek die uitkijkt over de stad. Neem aan het einde van de rondleiding de tijd om de bezienswaardigheid naar hartelust verder te verkennen.

Barcelona: tour Sagrada Família en Park Güell

3. Barcelona: tour Sagrada Família en Park Güell

Ontdek twee van Gaudí's bekendste werken op een dag. Geniet van het gemak van georganiseerd vervoer om je van de ene plaats naar de andere te brengen. Begin bij Park Güell Park en bewonder stenen en mozaïeken in de modernistische stijl. Bekijk het salamanderbeeld El Drac bij de ingang van het park. Hierna pauzeer je voor de lunch. Ga naar de Sagrada Família en beginn met het vergelijken van de contrasterende façades van het lijden en de geboorte. Ga dan de basiliek in en observeer de lichtstralen die door de glas-in-loodramen vallen. Kom meer te weten over de voortgaande bouw van dit onvoltooide meesterwerk van Gaudí.

Barcelona: Mirador Torre Glòries Skip-the-Line Ticket

4. Barcelona: Mirador Torre Glòries Skip-the-Line Ticket

Beklim de beroemde wolkenkrabber van 30 verdiepingen van Barcelona, de Mirador Torre Glòries, en geniet van een weids uitzicht over de stad. Geniet van skip-the-line toegang en heb meer tijd om het uitkijkpunt van de toren te bekijken. Betreed en verken het beeldhouwwerk Cloud Cities Barcelona tegen een meerprijs. Bekijk eerst de enorme toren van buitenaf. Sta jezelf toe onder de indruk te raken van zijn macht en waardeer deze dramatische en moderne toevoeging aan de skyline van Barcelona. Bezoek het gebouw na zonsondergang om het verlicht te zien met blauwe en rode lichten. Begin op de -1 verdieping in de 'Hipermirador Barcelona', een tentoonstellingsruimte die de stad voorbij eerste indrukken laat zien, als een levend wezen met een beat die invloed heeft op hoe we haar bewonen. Een ruimte waar kunst, muziek, technologie en grootformaat audiovisuals worden gecombineerd om artistieke installaties te creëren op basis van de realtime verzameling van gegevens uit Barcelona. Neem vervolgens de lift naar de dubbele uitkijk, die je een 360-graden panoramisch uitzicht over Barcelona geeft, vanaf een hoogte van 125 meter. Breng wat tijd door met uitkijken over de stad en vang zelfs een glimp op van de zee en het Collserola-massief. U kunt tegen een meerprijs ook het beloopbare beeldhouwwerk 'Cloud Cities Barcelona' zien, ontworpen door Tomás Saraceno. Deze multisensorische installatie hangt aan de bovenkant van de koepel, 130 m hoog, en biedt een unieke meeslepende wandeling door het interieur. Een ervaring die je doet nadenken over de manier waarop je de dingen ziet, je rol in de stad en hoe je je die voorstelt. Verander je perspectief op de stad terwijl je vanuit verschillende gezichtspunten met de installatie omgaat.

Van Barcelona: dagtocht middeleeuwse dorpen

5. Van Barcelona: dagtocht middeleeuwse dorpen

Ontdek de middeleeuwse dorpen van Catalonië tijdens een begeleide kleine groepsreis door het gebied. Bezoek Besalú, Rupit en Travertet, met een mix van vrije tijd om te verkennen en verhalen te vertellen vanuit je gids. Ontmoet je gids 's ochtends in het centrum van Barcelona voordat je vertrekt voor een rit door het hart van het Catalaanse platteland naar de oude stad Besalú. Maak bij aankomst een begeleide wandeling door dit prachtig bewaard gebleven dorp uit de middeleeuwen. Bewonder de gewelfde straten van de stad, bezoek een gerestaureerde mikwe (een oud Joods bad uit de 12e eeuw) en bekijk de overblijfselen van een middeleeuwse synagoge. Ga verder per minibus naar het dorp Rupit. Onderweg passeert u Castellfollit de la Roca, een van de kleinste steden in Catalonië met slechts 1.000 inwoners op slechts 3.280 vierkante meter aan ruimte, gelegen aan de rand van een basalt-afgrond. Wanneer je aankomt in Rupit, geniet je van 2 uur vrije tijd om dit prachtige dorp op je gemak te verkennen. Dwaal langs de geplaveide straten met 16e-eeuwse landhuizen, stop bij de hangende houten brug en bezoek de barokkerk van Sant Miquel. Koop een lunch in een lokaal restaurant en bekijk de overblijfselen van het kasteel van Rupit op een rotsachtige piek. Geniet vervolgens van een mooie rit naar de top van de zandstenen kliffen van Cingles de Tavertet. Passeer een megalithische tombe (een veld met urnen) en dan de Iberische muur voordat je het dorp Tavertet bereikt. Bezoek met je gids dit charmante dorp, dat is uitgeroepen tot nationaal eigendom van cultureel belang vanwege de 48 bewaard gebleven huizen uit de 17e en 18e eeuw. Leer meer over het dorp terwijl je de huizen en de 11e-eeuwse Romaanse kerk van Sant Cristòfol bewondert. Geniet op eigen kosten van een korte koffiepauze in een plaatselijk café of loop naar het uitkijkpunt om een prachtig uitzicht over het Panta de Sau-meer te bewonderen. Ontspan vervolgens tijdens de rit terug naar Barcelona en geniet van het uitzicht op El Magatalls, een prachtig weelderig bos, en El Montseny, een natuurpark dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Barcelona: combitour Sagrada Família en Park Güell met vervoer

6. Barcelona: combitour Sagrada Família en Park Güell met vervoer

Ontdek 2 van Barcelona's meest iconische monumenten op rondleidingen met gids. Boek beide tours samen in dit combo-pakket om meer van de stad te zien op één dag, met wat vrije tijd tussendoor. Je begint met ophaalservice bij je accommodatie in Barcelona. Rijd naar Park Güell op de Carmelo-berg ten noorden van de stad om het beste vakmanschap van Antoni Gaudí te bewonderen. Bezichtig de Art Nouveau-motieven van de belangrijkste hoogtepunten, zoals de mozaïektegels van het salamanderbeeld ("El Drac") bij de ingang van het park. Neem een pauze van 1,5 uur voor de lunch. Dan ga je naar de Sagrada Família-kathedraal in de 19e-eeuwse uitbreiding van het L'Eixample. Bewonder de contrasterende façades van het onvoltooide meesterwerk van Gaudí. Kom meer te weten over de geschiedenis en symboliek van de afbeeldingen van de Heilige Familie als een uitdrukking van de christelijke ideologie op de uitgebreide façades van Geboorte en Passie. Ga de basiliek in en kijk omhoog naar de torenhoge pilaren en glas-in-loodramen. Bekijk modellen van hoe de kathedraal eruit zou zien na voltooiing, zoals voorgesteld door Gaudí. Daarna word je weer teruggebracht naar je hotel.

Barcelona: Fietstour & Sagrada Familia voorrangstickets

7. Barcelona: Fietstour & Sagrada Familia voorrangstickets

Verken de straten van Barcelona op de fiets en leer meer over het historische centrum van de stad en de 19e-eeuwse uitbreiding tot wat het nu is. Met de fiets zie je in alle comfort meer van de stad dan te voet. Je ziet enkele van de beroemdste gebouwen van Gaudi en enkele van de beste bezienswaardigheden van de stad. Dompel jezelf na je fietstocht onder in het meesterwerk dat Gaudi's la Sagrada Familia is. Betreed de kerk zonder in de rij te hoeven staan dankzij onze voorrangstoegangspas. Onze kleine groepsreis zorgt voor een persoonlijke ervaring, zodat je alle hoogtepunten ziet die Barcelona te bieden heeft.

Barcelona: Sagrada Familia & Montserrat een hele dag met pick-up

8. Barcelona: Sagrada Familia & Montserrat een hele dag met pick-up

Leer de geschiedenis van Barcelona kennen, van de Romeinse oorsprong tot de middeleeuwen en de middeleeuwen en de modernistische beweging van de late 19e en vroege 20e eeuw. Bewonder de buitengewone architectuur van Antoni Gaudí, inclusief zijn onafgemaakte basiliek van La Sagrada Familia. Reis de heuvel van Montjuïc op en stop bij de Mirador de l'Alcalde om een prachtig uitzicht te krijgen vanaf het terras. Verken de achterstraten van de Gotische wijk en vind verborgen indrukken achtergelaten door de Romeinen. Bespaar kostbare tijd met een toegang zonder wachtrij tot La Sagrada Familia. Ga vervolgens naar de heilige berg van Montserrat om het natuurmonument en het Benedictijner klooster van Santa Maria de Montserrat te ontdekken. Leer over zijn belangrijke rol in het culturele en spirituele leven van Catalonië en verken het verhaal van de vereerde Maagd Maria daar.

Barcelona & Sagrada Familia Halve dagtour met hotelovername

9. Barcelona & Sagrada Familia Halve dagtour met hotelovername

Tijdens deze spannende tour van een halve dag bezoekt u enkele van de mooiste plekken in Barcelona. Je zult ook La Sagrada Familia gaan verkennen, waar je de rij zal overslaan om kostbare tijd te sparen. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Barcelona, reis je met privévervoer om de verschillende gezichten van Barcelona te ervaren. Tijdens de rondleiding deelt uw deskundige gids boeiende verhalen over de unieke architectuur, cultuur en geschiedenis van de stad. Deze tour van een halve dag laat je de echte essentie van Barcelona ontdekken. Geniet van de wereldberoemde bezienswaardigheden, de verborgen geheimen en de fantastische bezienswaardigheden van Barcelona samen met een enthousiaste gids in een kleine vriendelijke groep. De tour begint op Plaça Catalunya, het centrale plein van Barcelona. Het plein verbindt met de laan Passeig de Grácia, waar enkele van de beste voorbeelden van de Catalaanse architectuur te zien zijn. Neem even de tijd om de opvallende façades van particuliere modernistische gebouwen te bewonderen, waaronder de beroemde La Pedrera van Gaudí. Volg in de voetsporen van Gaudí terwijl je l'Eixample vervolgens verkent. Na een bezoek aan het majestueuze Hospital de Sant Pau, ga je verder naar het meesterwerk van Gaudí, La Sagrada Familia. Je ziet de verschillende delen van het gebouw en de vele voorbeelden van religieuze symboliek verborgen in zijn unieke gevels. Je zult zeker geboeid zijn door de ongelooflijke architecturale stijl van Gaudi: de eigenaardige vorm van de zuilen, plafonds, muren en de organische architectuur van de basiliek. Deze tour bevat ook een ontspannende wandeling door de charmante uithoeken van de Gotische wijk. Je gids neemt je mee door de schilderachtige kleine straatjes om de verborgen indrukken te vinden die de Romeinen en de middeleeuwen achterlieten in deze wereldberoemde wijk. Na een bezoek aan de seafron, ga je naar Montjuïc Mountain en stop je bij de Mirador de l'Alcalde, een prachtig terras met een prachtig uitzicht op de iconische skyline van Barcelona met fantastische fotomomenten.

Barcelona: combinatietour Sagrada Família en Park Güell

10. Barcelona: combinatietour Sagrada Família en Park Güell

Ontdek 2 van Barcelona's meest iconische monumenten op tours met gids. Boek beide tours samen in dit combo-pakket om meer van de stad te zien op één dag, met wat vrije tijd tussendoor. Begin bij Park Güell op de Carmelo-berg ten noorden van de stad om het beste vakmanschap van Antoni Gaudí te bewonderen. Bezichtig de Art Nouveau (modernisme) motieven van de belangrijkste hoogtepunten, zoals de mozaïektegels van het salamanderbeeld ("El Drac") bij de ingang van het park. Neem een pauze van 1,5 uur voor de lunch. Dan ga je naar de Sagrada Família-kathedraal in de 19e-eeuwse uitbreiding van het L'Eixample. Bewonder de contrasterende façades van het onvoltooide meesterwerk van Gaudí. Kom meer te weten over de geschiedenis en symboliek van de afbeeldingen van de Heilige Familie als een uitdrukking van de christelijke ideologie op de uitgebreide façades van Geboorte en Passie. Ga de basiliek in en kijk omhoog naar de torenhoge pilaren en glas-in-loodramen. Bekijk modellen van hoe de kathedraal eruit zou zien na voltooiing, zoals voorgesteld door Gaudí.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Combi-aanbiedingen
26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Barcelona

Welke topattracties zijn een must-see in Barcelona?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Barcelona?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Sagrada Família

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.335 beoordelingen

We hebben in één dag zoveel geleerd en gezien over Barcelona - gewoon geweldig! Hoewel we eigenlijk een gids hadden geboekt die Duits spreekt, waren we zeer tevreden met de vervangende gids Jordi. (Taal Engels) Ik zou keer op keer een privétour boeken, omdat je vaak meer informatie krijgt en nog meer typisch voor deze stad ziet dan op algemene toeristische routes. De chauffeur liet ons altijd heel dicht bij bezienswaardigheden uitstappen en kwam ons weer ophalen. Zelfs het ophalen van je rechtstreeks van je hotel en het terugbrengen is goud waard als de temperatuur rond de 30 graden is.

Jordi was ongelooflijk deskundig, attent en echt gepassioneerd over zijn stad en de ervaring die hij biedt. Ik ben al meer dan 30 jaar een reisprofessional. Ik heb mijn eigen bedrijf en ik zal hem 100% aanbevelen en In Out in / rond Barcelona. De chauffeur was op tijd, het voertuig was schoon en goed onderhouden. Jordi was boeiend en gepassioneerd over zijn stad. De wandeling in de Gotische wijk leidt ons naar een geweldige plek voor een lekkere tapaslunchplek. Ik zal hem en In Out in de toekomst zeker aanbevelen voor mijn klanten.

Uitstekende ervaring om de belangrijkste monumenten te zien en een overzicht van de stad te krijgen. Manuel was een topgids, hij gaf alle uitleg over de stad en vertelde ook over het historische deel van elke plaats die we bezochten. 100% aan te bevelen excursie.

De fotoshoot was echt heel leuk en de fotograaf is erg aardig en erg humoristisch :) Het was een geweldige ervaring en ik zou op elk moment weer boeken. De foto's zijn echt gaaf geworden. Bedankt voor deze geweldige ervaring.

Perfecte ervaring! Geen zorgen om je niet zelfverzekerd te voelen bij het maken van foto's. Naar de beste plekken en de beste plekken gaan.