Barcelona UNESCO-locaties
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
sagrada família rondleiding met voorrangstoegang en ticket

Sagrada Família: rondleiding met voorrangstoegang en ticket

Duur: 1,5 uur
Kleine groep
297 Beoordelingen
GetYourGuide Original
297

Bezoek de Sagrada Familia in een kleine groep met een deskundige gids, met voorrangstoegang en een begeleide blik op schetsen van Gaudi in het museum…

Populaire UNESCO-locaties in Barcelona

Bekijk alle UNESCO-locaties in Barcelona
Bekijk alle 671 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Fascinerende en indrukwekkend bezoek aan Sagrada Familia

Ons bezoek is gecombineerd met een audiotoer. Alles is indrukwekkend, de constructie, de details, de licht inval, de akoestiek. In een hoekje of aan de zijkant gaan zitten en het geheel op je laten inwerken, kijken, luisteren een fascinerende ervaring. Wij werden er stil van zo doordacht en gedetailleerd. Met onze kaartjes direct naar binnen en niet in de rij. Perfect

Snel en makkelijk, niet bij het loket hoeven te staan.

Voor een ticket op dezelfde dag stond eerst dat er binnen 48 uur reactie zou komen, maar binnen 20 minuten waren de tickets al binnen. Supersnel en makkelijk. Allen nog even een plattegrond ophalen bij het loket. Park zelf was wel een kleine bouwput door werkzaamheden, maar voor deze prijs toch goed te doen.

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell Beoordeeld door Francis, 14-02-2018

Leuk park Waren veel werkzaamheden kon niet overal bij.

Van hieruit prachtig uitzicht over Barcelona. Een plaatje was het. Jammer dat je niet overal bij kon. We hadden mooi weer en hebben daar genoten van de omgeving. Het is wel een vreselijke klim naar boven. Phoe hè? Het was het geld waard(zegt de hollander) ondanks dat we zo door konden lopen.

Barcelona: toegangsbewijs Park Güell Beoordeeld door Jan, 05-11-2018

Deskundig, veel details, wel wat rommelig

Erg druk, door elkaar zwermende groepen met gids. Verzamelpunt fout aangegeven in voucher. Gids was erg deskundig en gemotiveerd. Vertelde over vele details. Zeker de moeite waard om met gids de kathedraal te bekijken. Geeft veel meer context bij dit bijzondere en prachtige gebouw.

Barcelona: rondleiding Sagrada Familia met toren Beoordeeld door Rinus, 15-05-2019

Mooie rondleiding met duidelijke uitleg.zeer aanbevolen.

Zeer mooie rondleiding met duidelijle uitleg door de gids in het engels.zeer aan te bevelen als men de sagrada familia wil zien.tour gedaan met toegang tot de toren.en geen wachtrij om de tickets te kopen. Het is het echt waard om online de tickets te kopen,bespaart heel wat tijd.

Barcelona: rondleiding Sagrada Familia met toren Beoordeeld door Anoniem, 07-11-2017