VIP Privé Club Tour Barcelona per Limousine

VIP Privé Club Tour Barcelona per Limousine

Product ID: 10917

Vanaf € 392 Per groep tot 8

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Nederlands, Engels

Ophaalservice

Informeer ons over je locatie waar je wil worden opgehaald

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ervaar het nachtleven van Barcelona in een spectaculaire en stijlvolle manier
  • Geniet van 1 uur lang limousine vervoer met een gratis bar aan boord
  • Krijg VIP gastenlijst toegang tot een van de beste clubs van de stad
Overzicht
Ervaar het fantastische nachtleven van Barcelona op een spectaculaire manier als VIP. Jij en je vrienden zullen door de stad worden gereden in een limousine met gratis drankjes. Daarna krijg je VIP gastenlijst toegang tot de beste clubs van Barcelona!
Wat te verwachten
Beleef een avondje uit in Barcelona om nooit te vergeten! Deze VIP-ervaring begint met een 1-uur lange limousine rondleiding door de stad met een open bar aan boord. Krijgen VIP gastenlijst toegang tot een van de beste clubs in Barcelona op deze tour die perfect is voor groepen, vrijgezellenfeesten, verjaardagen of voor iedereen die een echt speciaal avondje uit wil.

Je kunt je tocht starten op elke gewenste tijd en plaats.

De meeste nachtclubs openen om middernacht dus raden wij je aan je limousine ritje van 23:30 tot 0:30 te nemen. Maar het is helemaal aan jou. Je gaat mee in een limousine op een tour door de stad voor 1 uur en geniet van een drankje uit de gratis bar aan boord!

Na je limousine tour heb je VIP gastenlijst toegang in een club of clubs naar keuze. Je wordt afgezet door de limousine chauffeur bij Opium Mar club op het strand. Opium Mar is een van de beste clubs in de stad.

Er zijn 4 andere clubs in de directe omgeving: CDLC, Sotavento, Shoko en Catwalk. Je kunt de club (s) van je keuze betreden zonder te betalen en krijgt VIP gastenlijst toegang. Het is ook mogelijk om te worden afgezet bij een andere club naar keuze in Barcelona.

Wil je je ook als een VIP voelen in de clubs? Reserveringen kunnen gemaakt worden voor VIP tafels. Je hebt je eigen privé-ruimte met stoelen waar je ontspant, danst en geniet van een drankje. In deze ruimtes moet je hele flessen kopen. Je krijgt 1 fles sterke drank met frisdrank om te mixen per 5 personen. De reservering is gratis en je kan je flessen in de club zelf afrekenen.
Inbegrepen
  • 1 uur limousine vervoer
  • 1 uur gratis bar in de limousine
  • Gratis VIP-toegang tot een topclub
Niet inbegrepen
  • Drank in de clubs
  • Toegang tot de VIP-gebieden (vereist flessen aankoop)
Wat je moet weten
De meerderheid van de clubs in Barcelona hebben een kledingvoorschrift. Hou er rekening mee dat de club het recht heeft om de toegang te weigeren als je je niet aan de kledingvoorschriften houdt, als je niet de minimumleeftijd hebt of enige andere reglementen van de club overtreedt.

Optioneel:
Stripper (kan op aanvraag geboekt worden voor 165 euro)

Vanaf € 392 Per groep tot 8

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Barcelona Party Nights

Product ID: 10917