Barcelona Wandeltochten
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Wandeltochten in Barcelona

Bekijk alle Wandeltochten in Barcelona
Bekijk alle 588 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

goede enthousiaste gids ontsloot het wonder van het meesterstuk.

Goudi is een onvoorstelbare geniale man die een kunstwerk aanzette en toch de vrijheid gaf aan zijn opvolgers hun kwaliteiten in zijn visie te mogen brengen. De gids heeft ons enthousiasme zeker aangewakkerde en helpen kijken naar de vele wonderlijke details in het meesterwerk.

Mooie belevenis met goede uitleg en mooie tijd ivm licht

16:00 is een mooie tijd voor deze attractie ivm het lage licht van de zo'n. Bij het bureau hadden ze wel even " vriendelijk" mogen zeggen dat er twee tours waren met nr 1 en 2 op de ticket. nu gaf dit veel oponthoud bij het begin doordat er een gezin in tweeën werd gesplitst.

Geweldig, contrasten binnen buiten zijn enorm.

Jammer dat de gids af en toe slecht te verstaan was. Dit ligt aan de microfoonset waar de gids van gebruikt maakt. Zodra de gids het hoofd draait en uitleg geeft is de verstaanbaarheid nog maar heel klein.

Superleuke en interessante rondleiding door de oude stad

De wandeltocht leidde ons door de oude gothische binnenstad van Barcelona. Onze gids was Juan-Carlos en hij wist ons gedurende de hele wandeltocht te blijven interesseren. Leuke anekdotes en verhalen over de stad hebben ons een heleboel nieuws geleerd. We vonden het een mooie ervaring tijdens ons korte verblijf in de stad en zouden het iedereen willen aanraden!
Barcelona: gratis 2,5-uur durende wandeltocht Beoordeeld door Maarten, 29-08-2016

Prima gids waardoor de Sagrada Familia nog mooier wordt.

Gids goed vindbaar. Prima duidelijk verhaal. Een uur is ook genoeg. Daarna hebben we de Sagrada nog een keer bekeken (zat allemaal in de prijs).
Snelle toegang: Rondleiding met Gids Sagrada Familia Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 27-08-2016

Barcelona Wandeltochten
4.6
Gebaseerd op 4.803 beoordelingen van GetYourGuide-klanten