Barcelona Wandeltours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
sagrada familia ticket en tour zonder wachten voor de kassa

Sagrada Familia: ticket en tour zonder wachten voor de kassa

Duur: 1,5 uur
298 Beoordelingen
GetYourGuide Original
298

Bezoek de Sagrada Familia met een deskundige gids, toegang zonder wachten bij de kassa en de keuze tussen een privébeleving of een in kleine groep.…

Populaire Wandeltours in Barcelona

Bekijk alle Wandeltours in Barcelona
Bekijk alle 664 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Barcelona

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Sagrada Família: rondleiding met voorrang + toren Beoordeeld door Fonny, 14-03-2020

We hadden het geluk om maar met zes mensen in het totaal de rondleiding te hebben. Viktor is een fijne verteller, die met passie alle uitleg gaf over de Sagrada Familia. Zeker de moeite waard!!!

Het is adembenemend,dit moet men bezocht hebben en met gids.Onze franstalige gids,een dame,was super.Ze nam ons echt mee in haar uitleg.BRAVO VOOR DE GIDSen dank ook aan getyourguide.nl.

Sagrada Familia: rondleiding met voorrangstoegang Beoordeeld door Martine, 10-01-2020

Super informatieve rondleiding gehad. Alles wat je wilde weten over deze prachtige kerk komt aan bod. Voor iedereen interessant, vond het echt een aanrader!

Leuke rondleiding, alhoewel we soms moeite hadden met het verstaan van de gids. Deze praatte te snel en soms onduidelijk.

Barcelona: 3-uur durende fietstocht met gids Beoordeeld door Onur, 03-01-2020