Barcelona
Waterparken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Barcelona Waterparken: Onze meest aanbevolen

Vanuit Barcelona: ticket en vervoer park PortAventura

1. Vanuit Barcelona: ticket en vervoer park PortAventura

Geniet van een dag vol spanning en avontuur in het grootste pretpark va Spanje op deze daguitstap vanuit Barcelona naar PortAventura. Zes compleet verschillende werelden van avontuur wachten op je in PortAventura Park: Mediterrània, Polynesië, Sésamo Avventura, China, México en Far West. PortAventura Park biedt 40 attracties om je moed te testen en om een dosis adrenaline te ervaren. Waar je ook naar op zoek bent, je zult zeker iets vinden dat bij je interesses past! In het park ontdek je unieke attracties in Europa met records voor hoogte, snelheid en grootte. Je zult intense, duizelingwekkende en spannende attracties tegenkomen, zoals Dragon Khan, Furius Baco en Shambhala, Europa's hoogste achtbaan. Je vindt er ook tal van attracties voor de jongere gasten en nog veel meer plezier voor het hele gezin!  Profiteer naast fantastische attracties van een ander soort entertainment door de magie van de showbusiness met maximaal 40 dagelijkse uitvoeringen! Stap binnen in het Gran Teatro Imperial en ontdek een wereld van magie en muziek waar alles mogelijk is, inclusief acrobaten, dansroutines en melodieën! Laat je verleiden door de fantastische aanbiedingen! 

...
Dagtour Caribe Aquatic Park vanuit Barcelona

2. Dagtour Caribe Aquatic Park vanuit Barcelona

Bezoek de Caribe Aquartic Park in PortAventura inclusief heen- en terugreis vanuit Barcelona. Leer raften, ga snel met een waterglijbaan of ontspan op een ligstoel. Kom tot rust met het geluid van golven die op het zand breken en het heerlijke reggaeritme dat in elke hoek van dit geweldige waterpark te horen is. Het park is meer dan 50.000 vierkante meter groot en bevat 4.300 tropische planten die uitstekend verzorgd worden. Attracties, waterglijbanen en zwembaden voor elke smaak en leeftijd zijn beschikbaar, maar King Khajuna, de hoogste waterglijbaan met vrije val in Europa, kan enkel door wie dapper is overwonnen worden. Een fantastische combinatie van opwinding en ontspanning met slechts een doel: om de hele familie een uniek Caraïbisch avontuur te laten beleven.

...

Sitemap Barcelona

Wil je alle activiteiten in Barcelona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 157 beoordelingen

Geweldig park, maar na sluiting 1,5 uur wachttijd voor busvertrek

Pluspunten: Het waterpark is zeer mooi ontworpen en biedt naast een ruim golfslagbad en een lang stroomkanaal een grote keuze aan glijbanen. Het waterpark was niet overvol en er was nauwelijks wachttijd. Er zijn veel toezichthouders die zorgen voor veiligheid en een soepel proces. Het personeel is erg vriendelijk. De bus met airconditioning was zeer comfortabel. Nadelen: Alle ligstoelen in het park waren vies, dus we wilden onze badhanddoeken er niet op leggen. Ik vond de prijs van € 9 per locker (plus € 3 borg) veel te hoog, vooral omdat er alleen een medium rugzak in past. We waren niet geïnformeerd dat, in tegenstelling tot de rest van PortAventura Park, het waterpark half juni om 18.00 uur sluit. Omdat niet alleen bezoekers van het waterpark met de bus meerijden, moesten we wachten tot de bus om 19.30 uur en 1,5 uur vertrok, omdat de buschauffeur ons niet wilde laten instappen, ook al was het begonnen te regenen (!) .

Beste ding ooit!!!

Maakte onze reis naar PortAvetura zo brij gemakkelijker, de buschauffeur was erg aardig, het zal nog beter zijn als er een optie zou zijn om vooraf via jou een express-kaart te kopen:) geweldige optie voor een gezin met kinderen of voor iedereen die een hekel heeft aan rommel met het openbaar vervoer omdat het een afgelegen plek is

Te doen bij warm weer

Activiteit gedaan met mijn vrouw en mijn 5-jarige zoon die niet kan zwemmen. En dat ging echt goed, er is voor alle niveaus, plotseling kon zelfs mijn kleintje zichzelf overtreffen. Aan de transportkant is de meegeleverde bus erg praktisch, deze zet ons af vlak voor de ingang en haalt ons op op dezelfde plek.

Erg toffe uitstap!

De boeking bij Juliatravel Via internet was erg vlot. Ook de dag zelf verliep probleemloos! Vlot inchecken, relaxe busreis heen en terug. Genoeg tijd in het attractiepark. Geen gedoe, aanrader!

Serious Bus op tijd Dienstregeling aangepast aan de dienstregeling van het Perfect Park