Barcelona
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alla saker att se i Barcelona

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Barcelona? Klicka här för en fullständig lista.

Wat anderen zeggen over Barcelona

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.847 beoordelingen

Geweldige workshop om de lokale gerechten te leren bereiden

Met een groepje van 7 togen we naar de lokale markt om daar enkele ingredienten te gaan halen voor onze Spaanse gerechten: - Gazpacho van aardbei/tomaat - Tortilla - Paella zeevruchten - Creme Catalana Bij enkele kraampjes vertelde onze kok, Stefano, interessante weetjes en nadat we alles gekocht hadden konden we eindelijk zelf aan de slag. In groepjes bereid je de gerechten met hulp vanaf de zijlijn van Stefano. En daarna kun je met je groep heerlijk genieten van de zelfgemaakte gerechten. Een hele leuke en informatieve workshop en alles is thuis ook te bereiden.

Heel gezellig, super vriendelijk, interessant en zeker de moeite waard

Zeer gezellige locatie, Vincent geeft duidelijke uitleg met begeleiding van een PowerPoint. Hij spreekt heel veel talen. De wijnen die je kan proeven mag je zelf kiezen aan de hand van je smaak. En de glazen worden rijkelijk gevuld. Super ervaring!

Prima uitstapje, veelzijdig, gids was niet commercieel opdringerig

Alleen de rit naar onze bestemming was het geld al waard: fantastisch berglandschap. Twee proeverijen op verschillende cava's, interessant, en niet commercieel opdringerig. Lekkere lunch. Deskundige gids die goed Engels sprak. Niets aan veranderen!

Sterke en gemotiveerde gids Albert. Eerst wat uitleg tijdens wandeling naar bus en daarna een goede uitleg over Barcelona in de bus. Ook het bezoek aan Montserrat wat sterk met een degelijke uitleg.

Is een mooie uitstap en veel uitleg gekregen van de gids, minder was de tapas en het wijn proeven, was laat tegen dat we tapas kregen(15u) en redelijk simpel voor zijn geld